Title of a News Article

Akçakale tek yürek

.

Akçakale tek yürek
banner206
 Milli İrade ve Demokrasi Nöbetinin 16. Gününde ilk gün olduğu gibi Akçakale yine ayaktaydı. Akçakale Belediyesinin çeşitli programlar düzenlediği gecenin konuğu Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet ali Cevheri oldu.
 Süleyman Şah İlk Okulu bahçesinde bir araya gelen Akçakale halkı birlik beraberlik çağrısını yenileyerek vatanın bölünmez bütünlüğüne dikkat çekti. Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın talimatları doğrultusunda çeşitli programlarında düzenlendiği alanı Akçakale halkı her gece doldurmaya devam ediyor. Kuran-i Kerim tilavetiyle başlayan program, Yatsı namazının kılınmasıyla ve Akçakale Belediyesinin çeşitli ikramlarıyla devam etti. Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin de katıldığı “Milli İrade ve Demokrasi Nöbeti” sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Akçakale ziyaretinde Açıklamalarda bulunan Ak parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali Cevheri yaptığı konuşmada; “Milli İrade ve Demokrasisine sahip çıkan Akçakale halkına ne kadar teşekkür etsek azdır. Darbe kalkışması yapan bu cuntacılar en ağır  bedelini ödeyecekler ;"Bizim güney sınırlarımızı İngiliz petrol mühendisleri çizdi petrol yoğunluğu nerede ise sınırı oradan çizdiler yoğunluk aşağıda azınlık burada  kaldı. iki kardeşi bir birinden ayırdılar.Zamanında nasıl Osmanlı imparatorluğunu bölüp parçaladılarsa şimdide aynı oyunla bizleri bölüp parçalamaya çalışıyorlar." Dedi. 

 Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise yaptığı açıklamada; "Öncelikle 16 gündür alanlarda olan ve demokrasisine sahip çıkan tüm Akçakaleli hemşerilerimden Allah razı olsu. Çok büyük ve önemli bir sınavdan geçtik. Şükürler olsun tüm Türkiye tek yürek olarak vatanına ve bayrağına sahip çıktı. Çok kıymetli Akçakalelilerin vatan sevgisini bilmeyen yoktur herhalde; 15 Temmuz dan sonrada hemşerilerim vatan ve bayrak sevgisini bir kez daha göstermiş oldu. Bu gün bizleri ziyaret eden Milletvekilimiz sayın Mehmet Ali Cevheri’ yede hoş geldiniz sefa getirdiniz diyorum. Ben tekrar tüm Akçakale halkına en derin sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum." Dedi.


Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2016, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195