Title of a News Article

Aksoy esnafı ziyaret etti...

Aksoy esnafı ziyaret etti...
banner206
 AK Vekil adayı Dr. Aksoy’dan esnaf ziyareti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Fatih Aksoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Beraberinde AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Yönetim Kurulu üyesi Halil Özbek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Haliliye Belediye Meclis üyesi Nihat Kılıç ile birlikte Karaköprü ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Her gittiği yerde vatandaşlarla selamlaşıp hal hatır soran AK Vekil adayı Dr. Fatih Aksoy, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçiminde ise, kendisinin de adayı olduğu AK Partiye oy vermesi ricasında bulunuyor.

AK Vekil adayı Dr. Aksoy, “24 Haziran 2018 günü hem Cumhurbaşkanlığı seçimi, hemde Milletvekili seçimi yapılacak. Vatandaşımız sandık başına giderek hem Cumhurbaşkanımızı hem Milletvekillerimizi seçecekler. Onun için öncelikle ülkemizin, milletimizin, kendi çocuklarımızın ve hatta İslam âleminin huzur ve refahı için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde de AK Partiye oy vermelerini istiyoruz. Aynı zamanda dua talebinde de bulunuyoruz. Şükürler olsun ki, gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız genellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bol bol dua ettiklerini ve sevdiklerini belirtiyorlar. Bizler de onun emanetleri olarak, ona layık olabilmek için çalıştığımızı söylüyoruz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Fatih Aksoy, Allah’ın izniyle seçim çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini, çalmadık kapı, sıkmadık el, ayak basmadık yer bırakmayacağını söylüyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195