Title of a News Article

Arif Önkol neden EVET diyor?...

Arif Önkol neden EVET diyor?...
banner206
Her seçim olduğu gibi bu seçimde heyecan hat safhada olacak. Fakat bu seçimin diğer seçimlerden çok farklı bir yanı var, oda başkanlık seçimi olması. Şanlıurfalılar, yine her zaman olduğu gibi şimdi de bu seçimi heyecanla bekliyor ve iki kelimeden oluşan Evet yada Hayır mühürlerini basacakları günü yani 16 Nisan’ı bekliyor.

Şanlıurfa’da, yapmış olduğumuz araştırmalar ve kamuoyunun yakından tanıdığı isimlere mikrofon uzatarak, referandum da Evet yada Hayır çıkması şekilde nelerin görüleceğini sorduk.

Sormuş olduğumuz insanlardan birisi de Fiat Önkol Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol. Kamuoyu araştırmalarında her sektörden isimlerle yapılan röportajlarda Evet oyu yüzde 75 ila 80 aralarında gidip gelmekte.

Şanlıurfa'nın tanınmış genç ve dinamik iş adamlarından birisi olan Fiat Önkol Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandumla ilgili bizlere önemli açıklamalarda bulundu.

İş Adamı Arif Önkol ile yapılan röportajda neden Evet dediğini açıkladı.

‘Evet’e destek veriyoruz, çünkü ülke ekonomisinin daha güçlü ve kalkınacağına inanıyoruz, yıllarca sömürülen bu ülke de artık daha rahat nefes alma vaktidir. Hükümetin ve devletin kimlerle mücadele ettiğini çok iyi biliyoruz. Sandıklardan Evet çıkınca, ülke belki de 20-30 yıl ileri gitmiş olacaktır. Hak hukuk adalet belki de daha sağlam olacaktır’ diyen İş Adamı Önkol, konuşmasına şöyle devam etti;

Hayır’da ise hayır yoktur, karanlık günlerin geleceğini gösterir. Ülkenin geleceğe yönelik atılan adımlarının geriye sarması demektir. Dış güçler, yıllardır bu ülkede kaos yaratma, iç savaşa sürüklemek için ellerinden geleni yapmaktadır. Lakin biz şuan çok eminiz, Evet’le birlikte daha güçlü bir Türkiye kurulacak, daha sağlam adımlar atılacak, dünyada etkin bir güç haline gelinecektir.

“Öncelikle bu meselenin Türkiye meselesi olduğunu bilinçli bir şekilde biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 yıldır bu için neler yaptığını, canını hiçe sayarak bu millet için mücadele ettiğini çok iyi biliyor, şahidiyiz. 16 Nisan günü yapılacak olan referandumun, ülkemize etkisi, kalkınma, istikrar ve en önemlisi terörün biteceğine işarettir...

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her yerde ifade ettiği gibi, tek bayrak, tek devlet, tek millet söylemini benimseyerek büyük Türkiye'yi koruyacağız. Cumhuriyet tarihinde yapılamayan hizmetler, 14 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gelmiştir gelmeye de devam etmektedir. Hiç şüphemiz yoktur ki, 16 Nisan günü sandıklar Evet'le dolup taşacak ve ülke kalkınma adına daha ileri ve güzel günler görecektir. Hayır diyecek olan kararsız kalan insanlara buradan seslenmek istiyorum. Çocuklarınız geleceğini düşünüyorsanız, Evet'ten başka birşey düşünmemiz gerekiyor.

Bu ülke üzerinde oynanan oyunlar 15 Temmuz günü deşifre olmuş, FETÖ, PKK, DAEŞ ve niceleri. Bu terör örgütleri Türkiye'nin ilerlememesini isteyen toplulukların maşalarıdır. Evet diyeceğiz ki, ülkemiz kalkınsın, Evet diyeceğiz ki, 2023 yılına huzurla kavuşalım. Geleceğimizi göz önünde bulundurarak, 16 Nisan sabahı sandık başına giderek Evet mührünü sandıklara atacağız. 

Canı gönülden çalışmamız gerekiyor, kararsız kalan, hayır diyecek olan insanların kapılarını çalıp aydınlatmamız gerekiyor. Bir oy Bin oy diyerek hareket ederek, elimizden geleni yapacağız.

Urfa yine tarih yazacak...

Arif Önkol'dan hemşerilerine övgü dolu sözler yağdırdı.

Her seçimde olduğu Urfa yine ülkenin bekasını düşünerek hareket edecek. Yüzde yüze yakın bir oy potansiyeli ile referanduma evet diyerek destek verecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 15:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
emin acem
emin acem - 7 yıl Önce

hayır sonuna kadar hayır bir ciftci olarak hayır

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142