Title of a News Article

Arınç Urfa'da

Arınç  Urfa'da
banner206

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç Şanlıurfa'ya geldi. 

Yaklaşan yerel seçimlere 3 gün kala TBMM eski Meclis Başkanı Bülent Arınç bu sabah Viranşehir ilçesine geldi. İlk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden Arınç daha sonra İlçe Belediye Başkan adayı Salih Ekinci ile ve il Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte seçim bürosunda toplanan kalabalığa hitap ederek birliktelik mesajı verdi .

BÜLENT ARINÇ: SALİH EKİNCİ KAZANACAK HAK YERİNİ BULACAK Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı ve Eski Başkan Yardımcısı Bülent Arınç, Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci'ye destek için Viranşehir'e geldi. AK Parti İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Bülent Arınç'a Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, AK parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci eşlik etti. Parti binasında açılış konuşması yapan Vekil Özşavlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Viranşehir'i çok önemsediği belirterek, Cumhurbaşkanının Viranşehir için ne gerekiyorsa yapın talimatını verdiğini kaydetti. Viranşehir'i yakından tanıdığını ve daha önce Viranşehir'i ziyaret ettiğini belirten Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç siyasete ara verdiği halde kendi isteği ve rızası ile Viranşehir'i ziyarete geldiği söyledi.

SALİH EKİNCİ KAZANACAK HAK YERİNİ BULACAK Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç yaptığı konuşmada: " Viranşehir tarihi ve inanmış insanların bulunduğu bir şehir. Kurulduğundan beri AK Parti'ye desteğini esirgemeyen ilçemiz. Viranşehir'den ümitliyiz. Allah'ın izni ile kazanacağız. Salih Ekinci kazanacak hak yerini bulacak. Şanlıurfa bir garip ittifakın içinde. Geçmişte bizimle siyaset yapanlar bu gün bu garip ittifakın içinde yar alıyor. Şahıslarla bizim bir işimiz yok. Ama bunu biz ahlaken doğru bulmuyoruz. Çünkü AK Parti'nin temsil ettiği mana Viranşehir'in de yürekten inandığı bir manadır. Kurulduğumuz günden beri maddi manevi büyük hizmetler yaptık. Maddi hizmetlerimizin yanında hamdolsun din ve vicdan özgürlüğü, fikir ve düşüncü özgürlüğünün önündeki tüm engelleri kaldırdık. Bunu yaptığımız için 17 yıllık iktidarımız boyunca halkımızın her zaman desteğini aldık. 17 yıldır kaybettiğimiz bir seçim yok. Allah'a hamdolsun ki milletimiz bize en zor zamanlarda destek oluyor. Böyle bir partinin böyle bir iktidarın karşısına çıkarken bir kat fazla insanda insaf olması lazım. Neden o olacakta ben olmayacağım dersen o zaman buna millet karar verecek. Tabi sıkıntılar vardır. İçerden kaynaklanan dışarıdan kaynaklanan sıkıntılar. Ama tüm sıkıntı ve dayatmalara karşı sesini yükselten dik duruşunu bozmayan bir cumhur başkanımız var." TÜRKİYE'NİN BULUNDUĞU DURUMDAN ÇIKMASI İÇİN SEÇİMDEN GÜÇLÜ BİR İKTİDARLA ÇIKMASI LAZIM

Siyasete ara verdiğini belirten Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç: " Ülkenin düştüğü durumdan çıkabilmesi için AK Parti'nin seçimlerden güçlü bir sonuçla çıkması gerekiyor. Hukukçuyum. Şuan hukuk büromda çayımı yudumluyor olabilirdim. Ama bu çirkin ittifaka karşı tavrımızı ortaya koymamız gerekiyor. Ülke şu an ki durumdan güçlü bir iktidarla çıkabilir. Trump denilen bir adam var. Kafasına estiği gibi davranıyor. Bir gün Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan ediyor. Bir başka gün Golan Tepelerini İsrail'e veriyor. İşte tüm bu haksızlıklara karşı sesini yükselten bu ülkenin Cumhurbaşkanı var." ifadelerini kullandı. AK Parti İlçe Başkanlığındaki programın ardından Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ve beraberindekiler Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci'nin Seçim İrtibat Bürosunun ziyaret etti.

Abdulkadir DAĞ www.viransehirsondakika.com

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 01:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195