Title of a News Article

Atilla:Yaşanabilinir bir kent peşindeyiz

.

Atilla:Yaşanabilinir bir kent peşindeyiz
banner206
 Başkan Atilla, ‘’Daha Yaşanabilir Bir Kent İçin Çalışıyoruz’’

Ceylanpınar Belediyesi ilçe genelinde yaklaşan kış mevsimi ile birlikte hazırlıklara başladı.

Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin koordineli olarak Ceylanpınar ilçe kırsalında geçtiğimiz günlerde 126 km. asfalt çalışmalarını tamamlamıştı.

Bu kapsamlı çalışmaların ardından, Belediye ekipleri ilçe merkezindeki Mahallelerde kışın çamurdan, yazın toz sorununu ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalar başlattı.

Belediye ekipleri ilk olarak 24 km. kanalizasyon ve 13.500 km. su şebekesinin tamamlandığı Cumhuriyet Mahallesinde çalışmalara başlayarak burada oturan vatandaşlar için geçici olarak bazalt mıcırı serpip çamurlu yollardan kurtarmayı amaçlıyor.

Başkan Atilla, ‘’Tozlu Çamurlu Sokak Mahalle Kalmayacak’’

Daha yaşanabilir bir Ceylanpınar için çalıştığını ifade ederek, çalışmaları yerinde takip eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ‘’Cumhuriyet Mahallesi, modern konutların yapıldığı ve inşaatların sıklıkla sürdüğü bir mahallemiz. Bu kışı atlatmak adına bazalt malzemesi döküyoruz. Hemşerilerimiz ve burada yaşayan vatandaşlarımız çamurla ayakları temas etmesin diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların ardından zemin yerine oturduktan sonra önümüzdeki yılda kilitli parke taşı çalışmalarına başlayacağız. Bu sokağımızın bir çok alanında inşaatlar yapılmakta buna rağmen gönlümüz razı gelmedi kışın çamurlu kalmasına bu vesile ile çamurlu tozlu tüm Mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecek. Tozlu çamurlu olan tek sokağımız, Mahallemiz kalmayacak’’ifadelerinde bulundu.

Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla’nın yaptığı çalışmalardan oldukça memnun olduğunu ifade eden Cumhuriyet Mahalle sakinlerinden Abdullah Aksak ise,’’Çalışmalardan oldukça memnunuz. Kısmet bugüne nasip oldu. Sokağımız inşaat alanın olduğu için fazla hizmette gerekmiyor. Çünkü eğer bir tarafta inşaat yapılıyorsa diğer taraftan bozuluyorsa, o hizmetin bir manası yok. Şuan bu durumda çalışmalar gayet iyi ilerleyen zamanlarda parke taşı çalışmaları da yapılacak başkanımıza teşekkür ederiz çalışmalarından dolayı’’ifadelerinde bulundu.

Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre yaklaşık 10 günü aşkın bir süredir çalışmaların devam ettiği Cumhuriyet Mahallesi 2 hafta içerisinde çalışmaların tamamlanacağı belirtildi. Burada tamamlanan çalışmalarının ardından Ceylanpınar Belediyesi Kepez ve Bahçelievler Mahallelerinde çalışmalarına başlayarak tozlu, çamurlu Mahalle ve sokak bırakmamayı hedefliyor.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195