Title of a News Article

AYDINLIK'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR...

AYDINLIK'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR...
banner206
 CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Aziz Aydınlık seçim çalışmaları kapsamında Birecik ilçesine adeta çıkarma yaptı. 

Yaklaşan 24 Haziran erken genel seçimleri öncesi CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Aziz Aydınlık, Birecik ilçesinde esnafı ve bazı STK temsilcilerini ziyaret ederek destek isterken aynı zamanda esnafın sorunların da dinledi. Şanlıurfada iktidar partisi adaylarının hiç birinin Urfa ile ilgili bir proje sunmadığını ifade eden Aydınlık" Urfa halkı kendisini aldatanlara sandıkta cevap verecek"dedi.
24 Haziran erken genel seçimleri öncesi seçmenin CHP'ye bakış açısının çok olumlu olduğunu dile getiren Aydınlık "ekonomide orta ve uzun vadede 5 temel amaçlarının bulunduğunu belirterek, “Korku ve umutsuzluğa karşı; güven ve dayanışma ruhuyla değişimi yöneteceğiz, geleceğimizi inşa edeceğiz. Büyürken adil bölüşeceğiz” dedi. 25 Haziran’dan sonra vatandaşın değil, devletin kemer sıkmaya başlayacağını ifade eden Aydınlık “Kamu kaynaklarının heba edilmesine yol açan israf, kayırma ve yolsuzluğa derhal son vereceğiz” diye konuştu.
Aydınlık 
CHP’nin ekonomide orta ve uzun vadede 5 temel amacının olduğunu belirterek, bunları şöyle anlattı: “1. Katma değeri yüksek mal ve hizmet üretiminde uzmanlaşmak. 2. İşgücünün niteliğini yükseltmek ve ücretleri artırmak. 3. İşletmelerin yapısını sağlıklı dönüştürüp uzun vadeli çalışan, ekonomik kırılganlıklara karşı sağlam durabilen, özkaynaklarıyla büyüyebilen, ithalatı azaltmış, markalaşan bir KOBİ ve sanayi sektörü yaratmak. 4. Kişi başına gelirde 80 kata kadar yakın fark yaşayan bölgelerimizde bölgesel eşitsizlikleri gidermek. 5. Yoksulluğu yok etmek için aile sigortasını tabana yaymak. Korku ve umutsuzluğa karşı; güven ve dayanışma ruhuyla değişimi yöneteceğiz, geleceğimizi inşa edeceğiz. Büyürken adil bölüşeceğiz. Aşsızlık kader, işsizlik çile olmaktan çıkacak.”


Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142