Title of a News Article

BAHÇELİ:'ÖLÜ DOĞARLAR'

BAHÇELİ:'ÖLÜ DOĞARLAR'
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “MYK-MDK Toplantısı” sonrasında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Cumhur İttifakı’nın yaşaması ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yerleşip kurumsallaşması için üzerimize düşen her görev eksiksiz yerine getirilecektir. Ayrıca siyasette yeni arayış ve partileşme çabalarının ölü doğmaktan başka şansı da olmayacaktır. Cumhur İttifakı’nı gölgelemeye, kayyum atamasını sorgulamaya, MHP ile AK Parti arasına çomak sokmaya heves eden eski ve marazi siyasetçilerin, terör sevici ve sicili lekeli şahsiyetlerin kumpasları kesinlikle tutmayacaktır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP ile AK Parti arasına çomak sokmaya heves eden marazi siyasetçilerin, terör sevici ve sicili lekeli şahsiyetlerin kumpasları tutmayacak." ifadesini kullandı.

Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantısı sonrasında yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin yarım asırlık onurlu millet hizmetini her türlü engellemeye ve fitne-fesat tuzaklarına rağmen azimle, akılla, inançla, heyecanla sürdürdüğünü bildirdi.

Demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne yönelik bağlılıkları milli iradeye duydukları sadakatle temellenip derinleşirken, Türkiye'nin tarihsel hak ve çıkarlarını muhafaza kararlılıklarında hiçbir acziyet ve zafiyet söz konusu olmadığını, olmayacağını belirten Bahçeli, MHP'nin bugüne kadar hiçbir darbeyi, gayri meşru kalkışmayı, cunta yönetimini, ara dönemi, demokrasi dışı arayış ve dayatmaları kabul etmediğini, bunlara boyun eğmediğini vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142