Title of a News Article

Bakan Fakıbaba, vekiller ve belediye başkanları Tüten'de buluştu

Bakan Fakıbaba, vekiller ve belediye başkanları Tüten'de buluştu
banner206
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Urfa milletvekilleri ve belediye başkanları, Başkentte Urfa kulisi yaptı. iş adamı İsmail Dörtkardeş'in yeni hizmete açtığı yer Tüten Ocakbaşı ise bu buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Şanlıurfa'ya yapılacak olan yatırımlarından ele alındığı buluşmaya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, milletvekilleri Halil Yıldız, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı av. Nihat Çiftçi, ilçe belediye başkanları ve danışmanlar katıldı.

Tüten Ocakbaşının yeni olması hasebiyle de hayırlı olsun ziyaretinin de bir arada gerçekleştiği toplantıda akşam yemeği yenildi. Ismail Dörtkardeş'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı yaklaşık 3 saat sürdüğü öğrenildi.

İş adamı Ismail Dörtkardeş, Urfa heyetini misafir ettikleri için mutlu olduğunu ve böylesi anlamlı bir toplantıyı burada düzenledikleri için başta Bakan Fakıbaba, milletvekilleri ve belediye başkanlarına teşekkürlerini iletti. 





Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 23:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195