Title of a News Article

Başkan Kırıkçı Gönül Aldı

Halfeti ile ilgili üzüntü veren paylaşımın hala konuşulduğu Şanlıurfa'da, vatandaşları sevindiren not Başkan Kırıkçı'dan geldi.

Başkan Kırıkçı Gönül Aldı
banner206

(URFASTAR) Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun Halfeti ile ilgili paylaştığı görsele "Gaziantep'teyiz" şeklindeki yorumu Şanlıurfalıları üzerken, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın "Halfeti Şanlıurfamızın saklı cennetidir" notuyla yaptığı paylaşım halkın gönlünü aldı. Kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım alan iletide Başkan Kırıkçı, "Kara gülüyle, buram buram tarih kokan şirin ilçemiz #Halfeti Şanlıurfamızın saklı cennetidir" ifadelerini kullandı. Halfeti'yi özetleyen farklı bakış açılarından fotoğraflar da paylaşan Başkan Kırıkçı'ya yönelik yorumlarda teşekkür edildi.

NE OLMUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu geçtiğimiz gün sosyal medyada yaptığı paylaşıma "Gaziantepteyiz" şeklinde başlık atmıştı. Sosyal medyadan Bakan Kasapoğlu'na seslenen Şanlıurfalılar, "Sayın Bakanım fotoğraftaki yer Şanlıurfa. Şanlıurfa'ya sizi bekleriz" diyerek çağrıda bulunmuştu. Sosyal medyada Şanlıurfa'da günün konusu olan paylaşım ile ilgili yorumlar birbirini izlemiş ve yaşananlar Şanlıurfalılar tarafından üzüntü ile karşılanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195