Title of a News Article

Başkan Mirkelam'dan anlamlı çağrı...

Başkan Mirkelam'dan anlamlı çağrı...
banner206
 

Ak Parti Birecik ilçe Başkanı İş adamı Mahmut Mirkelam, yeni yıla daha mutlu ve umutla girdiklerini vurguladı.

Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Ak Parti Birecik ilçe Başkanı Mirkelam, “2019 yılında ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içerisinde her alanda büyüyen ve gelişimini sürdüren bir Birecik için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Yeni yılın sağlık ve huzur getirmesini temenni eden Başkan Mahmut Mirkelam, " Güneydoğunun incisi Fırat’ın güzelliği ile birleşen Birecik ilçemizin sıcak kanlı Halkımızla  2019 yılına hep beraber giriyoruz. Yeni yılın, daha müreffeh bir istikbale kavuşmak için millet olarak mahir olduğumuz kuvvet, kudret, erdem ve inanç gibi hasletlerin dirilişi olmasını umuyorum" ifadelerine yer verdi.

Yeni yılın yeni umutlar vaat ettiğini kaydeden Mirkelam, mesajını şöyle sürdürdü:

"Ümit ettiğimiz geleceğimize sahip olmak için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşmektedir. Öncelikle şehit kanlarıyla sulanmış olan bu aziz vatan topraklarında yaşayan insanlar olarak en önemli sorumluluğumuz; birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı, hoşgörülü olmak, vatanımıza ve bayrağımıza sonuna kadar sahip çıkmaktır. Yeni yılın, birliktelik ve dayanışma ruhumuza yeni güçler aşılamasına, milli birlik ve beraberliğimizin daha fazla güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Başta kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları ile toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek her zaman önceliğimiz olmalıdır.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde tüm mazlumların tek umudu olan Ülkemizin gücüne güç katması için daha çok çalışmalıyız, birlikteliğimizi ve kardeşlik bağımızı güçlendirmeliyiz, bu duygu ve düşüncelerle tüm Birecikli ve Şanlıurfalı hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım’

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2018, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195