Title of a News Article

Başkanlık için Belediyeden istifa etti

Başkanlık için Belediyeden istifa etti
banner206

 Şanlıurfa  Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Dilek görevinden istifa ederek Belediye Başkan aday adayı oldu. 

Şanlıurfa BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün açıklanmasından sonra gözler ilçe Belediye Başkan adaylarına çevrildi. Ak Parti 'de resmi müracaatların bitmesine ve temayül yoklamasının tamamlanmasının ardından Halfeti ilçesi için sürpriz bir isim görevinden istifa etti. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin en başarılı Bürokratlarından birisi olan Abdullah Dilek bugün görevinden istifa ederek Ak Partiden Halfeti ilçe Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Yıllardır Halfeti ilçesinde görev yapan genç Bürokratın istifası Halfeti ilçesinde memnuniyetle karşıladı. 

ABDULLAH DİLEK ÖZGEÇMİŞİ 
10.Ağustos 1973 yılında Almanya’nın Duisburg kentinde dünyaya geldim. İlkokulu burada okuduktan sonra Ortaokulu ve Liseyi ise Urfa’da tamamladım. Babamın Milli Görüşün Avrupa teşkilatında olması sebebiyle çocukluğumdan beri Milli Görüş teşkilatının içerisinde bulundum.

İşletme Fakültesini tamamladıktan sonra, 1998 yılında Maliye Bakanlığı bünyesinde Halfeti Mal Müdürlüğünde göreve başladım. 20 yıldan bu yana Halfeti ilçemizde Mal Müdürlüğünün çeşitli kademelerinde, Kaymakamlık’da sayman olarak ve en son olarak 4 yıldan bu yana da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığının Halfeti Şube Müdürlüğü ve Halfeti İlçe Koordinatörlüğü görevinde bulundum. 

İyi derecede Almanca ve İngilizce biliyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195