Title of a News Article

Bozova İlçe başkanı belli oldu

özel haber

Bozova İlçe başkanı belli oldu
banner206

 Ak Parti Bozova ilçe Başkanlığına Saadet Partisi eski ilçe Başkanı Süleyman Deveci aday gösterildi. 

Ak parti ilçe kongreleri Viranşehir dışında tamamlanırken gözler Bozova ilçesine çevrilmişti. Bozova ilçesinde Ak Parti ilçe Başkanlığını başarıyla sürdüren Av. Mehmet Akgün Ak Parti Teşkilat işleri Başkanı Mustafa Ataş tarafından yeniden aday gösterilmezken kimin yeni ilçe Başkanı olacağı merak ediliyordu. bugün Ankara'ya davet edilen isimler arasında Ak Parti Teşkilat işleri Başkanı Mustafa Ataş kararını verdi. Ak Parti Bozova ilçe kongresi ecz. Süleyman Deveci başkanlığında gidilecek. 

SÜLEYMAN DEVECİ KİMDİR?
Süleyman Deveci 1973 Bozova Kabacık Doğumlu. İlkokulu Kabacık’ta ortaokulu Şanlıurfa İmam Hatip Ortaokulunda okudu. Lise tahsilini Şanlıurfa lisesinde yapan Deveci 1989 yılında mezun olarak kazandığı Anadolu üniversitesi eczacılık bölümünü 1996 yılında bitirdi.
Okul dönüşü Bozova İlçesinde kendi eczanesini açan Deveci, daha sonra buradaki eczanesini devrederek Yassıca’da yeni işyerini açtı.
Refah Partisi’nin kapanmasından sonra yerine kurulan Fazilet Partisi Bozova ilçe başkanlığına atanan Süleyman Deveci,  Fazilet Partisi kapatılana kadar o görevde bulundu.
Milli görüş geleneğinden gelen Süleyman Deveci 28 Şubat döneminde mağduriyetler yaşadı. 
Evli ve 1 çocuk babası olan Süleyman Deveci, iyi derecede Rusça ve İngilizce biliyor. Ayrıca okur ve yazar seviyesinde Arapça bilgisine sahip…

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195