Title of a News Article

Çakmaklı'dan flaş açıklama

Çakmaklı'dan flaş açıklama
banner206
 İYİ Parti İl teşkilatı ve  milletvekili adayları ile beraber Pazar yeri esnafını  ve vatandaşları  ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette bazı esnaflar ve Pazar yerine gelen vatandaşlar çok sıkıntı çektiklerini söyledi.

Milletvekili adaylarından Mehmet Fedai Çakmaklı pazar yeri  ziyaretlerinde; Pazarcı esnafının ve vatandaşların  dertlerini dinlerken,  Genel Başkan Meral Akşener’i  iktidara  getirmenin  önemli olduğunu  vurguladılar. Her tezgâhın başında pazarcı esnafı ve alışveriş yapanların ekonomik sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti  milletvekili adayı Çakmaklı“Seçim ziyaretlerimiz kapsamında pazarcı esnaflarımızla kucaklaşmak, sorunlarını dinlemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Biz  halkın içinden biriyiz. Her karşılaştığımız esnaf  ve alışverişe gelen vatandaşlarımız, kardeşlerimiz bizi bağrına bastı, bundan mutluluk duyduk. Pazar yerinin durumu ortadadır. Hiç korkmayın, sizler için hazırladığımız projelerimizle esnafımızın da, müşterisinin de yüzü  gülecektir.” dedi.

İYİ Parti  Adayı Çakmaklı, Halkın Meral Akşener’i umut olarak gördüğünü belirterek  “Akşener memleketin çıkış noktası olduğunu dile getirerek şunları söyledi: ” Genel Başkanımız Meral Akşener’e büyük teveccüh var, Pazar yerinde  karşılaştığımız hanım kardeşlerimiz, ablalarımız, annelerimiz Allah’ın izniyle  Meral hanım Cumhurbaşkanımız diyor. Bu bizleri ve aday adaylarımızı çok mutlu etti. Bu da İYİ Partinin sandıkta oy patlaması  yapacağının göstergesidir.  24 Haziran sonrası İYİ’likcilerin güneşi doğacak, Her şey daha İYİ olacak“

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195