Title of a News Article

Canpolat Güven tazeledi

.

Canpolat Güven tazeledi
banner206
Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat güven tazeledi. 3.kez yapılan kongreye büyük katılım oldu.

 Yılmaz, 2019 seçimlerinin önemini belirterek, "Şimdi amacımız yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2019 seçimlerinin önemini belirterek, "Şimdi amacımız yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak. İkinci atılımla Allah'ın izniyle yüksek gelir ligine çıkacağız. Bunun da yolu 2019 yılında yapılacak seçimlerden geçiyor." dedi.

Yılmaz, Şanlıurfa Ziraat Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen partisinin Haliliye ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son yıllarda tüm sıkıntılara rağmen, önemli aşamalar kaydederek, her alanda geliştiğini ifade etti.

AK Parti'nin hem genç hem de tarihine sahip çıkan bir parti olduğuna dikkati çeken Cevdet Yılmaz, "AK Parti 2001 yılında kuruldu, henüz 16 yaşını yeni geçtik, delikanlı bir partiyiz. Ama bir taraftan da çok köklü bir geçmişten gelen geleneğin bugünkü tezahürü. AK Partiyi böyle görmek lazım bir tarafımız yeni, yenilikçi, değişimci, devrimci ama bir tarafımızda geçmişten gelen değerleri sahiplenen muhafaza eden ve onları geleceğe taşıyan bir partiyiz. İşte AK Parti bu iki unsuru birleştiren bir parti." dedi.

Partide teşkilatın önemine değinen Yılmaz, bu anlamda herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti hükümetleri sayesinde Türkiye'nin son yıllarda büyük işler yaptığını belirterek, kim ne derse desin hizmetlerinin ortada olduğunu anlattı.

Demokraside hayal dahi edilemeyen atılımlar yaptıklarını, özgürlüklerin önünü açtıklarını, gereksiz yasakların kalktığını, insanların inancını rahatça yaşaması için ne gerekiyorsa yapıldığını ve eski vesayetçi anlayışın tarihe gömüldüğünü aktaran Yılmaz, bu sayede devlet ve milletin kucaklaştığını söyledi.

"Artık araçta iyi kaptanda"

Yılmaz, Türkiye'nin artık yeni bir atılım hamlesi gerçekleştirmesi gerektiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti: 

"Türkiye bir atılım yaptı, 3 bin 500 dolardan 11 bin dolara geldi, ekonomisini 230 milyardan 860 milyara getirdi. Şimdi ihtiyacımız ikinci bir atılım dönemi, birinci hamle dönemini geçirdik elhamdülillah ama bu bize yetmez. Şimdi amacımız yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak. İkinci atılımla Allah'ın izniyle yüksek gelir ligine çıkacağız. Bunun da yolu 2019 yılında yapılacak seçimlerden geçiyor. Yeni yönetim sistemi, 16 Nisan'da milletimizin kabul ettiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ikinci atılım döneminin anahtarıdır. Son 15 yılda Cumhurbaşkanımızın, AK Parti'nin sağladığı istikrarla bunları başardık şimdi artık diyoruz ki 'şahıslara bağlı olmasın, partilere de bağlı olmasın, sistemden kaynaklanan bir istikrar olsun.' İşte yeni yönetim sistemimiz, sistemden kaynaklanan güven ve istikrarla Türkiye'yi geleceğe taşıyacaktır. Önceki sistem kötü bir arabaydı ama şoförümüz iyi olduğu için bir şekilde araba yürüyordu ama her zaman şoföre güven olmaz, insanlar fani. Dolayısıyla bizim arabayı da değiştirmemiz modelini yenilememiz gerekiyordu. 16 Nisan'da bunu yaptık, artık araç da iyi kaptan da iyi. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte Türkiye Allah'ın izniyle bu ikinci atılımını gerçekleştirecektir. İşte bu ikinci atılım döneminin anahtarı olan 2019 seçimlerini de bugün seçtiğimiz teşkilatlarımızla başaracağız."

Programda selamlama konuşması yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ise kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Mehmet Canpolat, güven tazeledi.

Kongreye, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, Mehmet Ali Cevheri, Halil Özcan, Mehmet Akyürek, İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile partililer katıldı


Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142