Title of a News Article

Cengiz Baba'dan Bakan Çelik'e ziyaret...

Cengiz Baba'dan Bakan Çelik'e ziyaret...
banner206
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, kendisini ziyaret edenlerle hatıra fotoğrafı çekip belli aralıklarla twitter hesabından paylaşımlar yapıyordu. Son olarak bugün çekilen ve paylaşılan karede müzik dünyasından güçlü bir ses yer aldı. 

Tarım Bakanı aynı zamanda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Faruk Çelik, bakanlıkta kabul ettiği ziyaretçleriyle sohbet ederek gündemle ilgili muhakkak görüşmeler yaptığını, yaptığı paylaşımlarla takipçilerine bildiriyor. Kimi zaman siyasetçilerle, kimi zaman bürokratlarla, kimi zamanda gazetecilerle oturup gündem değerlendiren Bakan Faruk Çelik, bu kez müzik dünyasından bir misafir ağırladı. 

Yılların tecrübeli sanatçısı güçlü sesiyle her zaman dinlenen ve hatıralara kazınan Cengiz Kurtoğlu, bugün Tarım Bakanı Faruk Çelik’in misafiri oldu. 

Tarım bakanlığında gerçekleşen ziyarette ikili arasında güzel bir sohbet geçmiş olsa gerek ki, çekilen fotoğrafta yüzler gülüyordu. Alışılmışın dışında bir ziyaret olan Cengiz Kurtoğlu'nun bu ziyareti büyük beğeni aldı. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, twitter hesabı üzerinden çekilen bu fotoğrafı paylaşarak, 'ses sanatçısı Cengiz Kurtoğlu ile bakanlığımızda sohbet ettik' sözlerini ekledi.

Resmi twitter hesabından hesabından paylaşılan bu kare çok beğeni aldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195