Title of a News Article

CHP’li Hamzaçebi: “Genel Kuruldaki Oylama Sonrası Bu Görevi Üstlenmiş Olacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, “Yeni döneme girerken Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, Genel Başkanımız bana Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevini tevdi etti. Genel kuruldaki oylama sonrası...

CHP’li Hamzaçebi: “Genel Kuruldaki Oylama Sonrası Bu Görevi Üstlenmiş Olacağım”
banner206
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, “Yeni döneme girerken Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, Genel Başkanımız bana Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevini tevdi etti. Genel kuruldaki oylama sonrası bu görevi üstlenmiş olacağım” dedi.
CHP’li Milletvekili Akif Hamzaçebi, TBMM’de gazetecilere açıklama yaptı. TBMM 26. Dönemi’nin olağanüstü öneme sahip olduğunu belirten Hamzaçebi, CHP’nin ana muhalefet partisi olarak üzerine düşen görevi yapacağını kaydetti. Hamzaçebi, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin sorumluluğu her zamankinden çok daha fazladır. Cumhuriyet Halk Partisi bu sorumluluğun önemini bilmektedir. Yeni döneme girerken Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, Genel Başkanımız bana Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevini tevdi etti. Genel kuruldaki oylama sonrası bu görevi üstlenmiş olacağım” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195