Title of a News Article

Çiftçi Şike'ye dahil oldu...

.

Çiftçi Şike'ye dahil oldu...
banner206
  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi şike davasında Şanlıurfasporun yanında olduklarını bildirdi. Şanlıurfasporun yeni yönetimi ile ilkkez bir araya gelen BŞB Nihat Çiftçi " şike " konusunda ilk kez açıklamada bulundu. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi bugün Şanlıurfaspor kulüp tesislerine gelerek kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. 

Tff'ye şike konusunda dava açan Şanlıurfaspor da ki gelişmeleri başkan Yetim'den bilgi alan BŞB Nihat Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takımı yanlız birakmayacaklarının mesajını verdi. Işte Çiftçinin twitter dan yaptigi açıklamalar 
Şanlıurfamızın marka değeri olan Şanlıurfaspor sahipsiz değildir.Dün olduğu gibi bugünde kulübümüzün yanındayız.Şike davasının takipçisiyiz. Şike davasında Hukuki süreç başlamıştır. Bize şike yapanlara karşı Hukuk mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz.Şanlıurfaspor sahipsiz değildir.Tüm Şehir olarak birlik ve beraberlik içinde haklı davamızın sonuna kadar gideceğiz.TFF'ye güveniyoruz inşallah üzerine düşeni yapacaktır.

Öte yandan Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Emin Yetim ise Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibinin yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195