Title of a News Article

Çinli Bakanı ağırladı...

Çinli Bakanı ağırladı...
banner206
 

Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Adalet Bakanı Fu Cınghua, Türkiye’nin Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen onuruna akşam yemeği verdi. 
Büyükelçi A. Emin Önen, geçtiğimiz günlerde ülkemize ziyaret gerçekleştiren Çin Halk Cumhuriyeti Adalet Bakanı Fu Cınghua ile. Onuruna verilen akşam yemeğinde bir araya gelerek Çin ve Türkiye arasında adalet alanında iş birliği konularında değerlendirmelerde bulundu.

Önen onuruna akşam yemeği
Çin Adalet Bakanının onuruna verdiği yemeğe katılan Türkiye’nin Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, “Bu akşam Çin Adalet Bakanı Fu Cinghua ile onurumuza verdiği akşam yemeğinde bir araya geldik. Sayın Bakan geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretinin başarıyla geçtiğini ve iki ülke ilişkilerinin adli sahada da güçlenmekte olduğunu belirtti. İki ülke arasındaki ilişkilerin her konusunda gelişmesinden mutluluk duyuyoruz ve onurumuza verilen yemek nedeniyle de Bakan Fu Cinghua’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Önen’den Çin Voleybol Federasyonuna ziyaret
Çin Voleybol Federasyonunu da ziyaret ettiğini belirten Büyükelçi Emin Önen, “Çin Voleybol Federasyonunu ziyaret ederek kadınlar takımı Teknik Direktörü ve dünya voleybolunun efsane isimlerinden ‘Demir Çekiç’ lakaplı Lang Ping ile görüştüm. Ülkemizdeki Çinli oyuncu sayısını artırmamız ülke tanıtımımız ve toplumların yakınlaşması da önemli katkılar sağlayacaktır” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2018, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195