Title of a News Article

Cuma Ağaç'tan çarpıcı açıklamalar

.

Cuma Ağaç'tan çarpıcı açıklamalar
banner206
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Başkan Vekili Cuma Ağaç partisinin 15.yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yaptı. İl binasında BŞB Başkan Vekili İsa Kızıldemır ve bazı Parti yöneticileri ile birlikte Basın Açıklaması yapan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan vekili Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Cuma Ağaç AK " 15 yıl önce   Milletin bağrından çıkarak, millet adına siyaset yapmayı şiyar  edinmiş olan AK Parti, 15 yıldır Türk siyasi hayatına damga vurmuş  ve mazlum müslüman coğrafyasının tek umudu olmuştur” dedi. 


DARBEYİ HALK YENDİ

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Şanlıurfa’da vatandaşların Demokrasi nöbeti etkinligine büyük katılım sağladığı bu ülkeyi işgal etmeye kalkışanları halk tarafından darp edildiğini  ifade eden Ağaç  “Vesayet rejimlerine alışılmış, provakasyon ve kışkırtma gayretleri sonucunda istikrarsızlığın olağan hale geldiği, parti kapatmaların Türkiye'nin alışkanlıkları arasına girdiği, millete rağmen siyaset yapma gayreti içerisinde olanların her zaman bir; dayatmayla, zorla ve her türlü baskıyla devleti ve milleti tarumar ettiği bir Türkiye'de sessiz yığınların sesi olarak ortaya çıkan AK Parti, bugün 15. yaşını gururla  kutluyor. Ak Parti çok büyük bariyerler atlattı   son olarak ve hepimizin malumu 15 Temmuz FETÖ/PDY hain darbe ve ihanet girişimine de tanık olduk.
bilfiil darbe teşebbüsüne kalkışan hainlerin amansız saldırılarına maruz kalan Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti ve ona yürekten bağlı aziz milletimiz, nasıl ki bu hain teşebbüs başarıyla püskürtülmüşse, bundan sonra da gerçekleşebilecek her türlü iç ve dış ihanet şebekelerinin eylemlerine karşı yine dimdik duracaktır" dedi
“Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu özel günlerde, yaşadığımız tecrübelerden ders alınması gerektigini ifade eden Agac " Ak Parti'nin 15. kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor; geçmişten bugüne tüm demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor demokrasinin yüceltilmesi adına varlığını ortaya koyan aziz milletimize en kalbi saygılarımı sunuyorum " dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195