Title of a News Article

Darbeyi Ülke TV 'ye değerlendirdi...

.

Darbeyi Ülke TV 'ye değerlendirdi...
banner206
Ak Parti Şanlıurfa  Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “246 değil 246 bin şehit versek de bu güzel vatanı teslim etmeyeceğiz” dedi. Cevheri, Beştepe'de Gölbaşı Belediyesitarafından kurulan Demokrasi nöbeti çadırında Belediye Başkanı Fatih Duruay ile birlikte Vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Ülke Tv'ye Darbe girişimini değerlendirmesini yaptı. Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali Cevheri " Türkiye'nin elde ettiği başarıyı AB ve diğer Batılı ülkeler arasında şaşkınlık yarattığını ifade ederek 
Ellerinde bayraklarla 15 Temmuzdan bugüne meydanları  dolduran halka ne kadar teşekkür etsek azdır. Cevheri" 15 Temmuz günü bir ihanet şebekesinin ortaya çıktığını belirterek, “Şükürler olsun ki kahraman Türk milleti bu hain kalkışmaya izin vermedi” dedi. 
15 Temmuz darbe girişiminde aracıyla havaalanına giderken olayı öğrendiğini anlatan Milletvekili Cevheri, “Hemen bir karar vermem gerekiyordu. Ya meclise gitmem ya da halkımın arasında olmam gerekiyordu. Halkımın arasına girmeye karar verdim. Şanlıurfa’ya ulaştığımda hemşehrilerimin alanları doldurduğunu gördüm. Hep birlikte demokrasimiz için kol kola girdik, bu vatanın parçalanamayacağını haykırdık, aziz milletimiz bir destan yazdı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha arkasında olduğunu Dünyaya ilan ettiler "dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 02:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195