Title of a News Article

Demirkol muhtarlarla buluştu...

Demirkol muhtarlarla buluştu...
banner206
 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen “7. Haliliye Muhtarlar Buluşması” programında merkez ve kırsal mahalle muhtarlarını bir araya getirdi. Programda konuşan Başkan Demirkol, 24 Haziran seçimler için AK Parti’ye destek isteyip, “Bu sadece bir partinin gidişi veya gelişi değil, milletin geleceğiyle, birlik ve beraberliğiyle, ezilen ve mağdur milletlerin umuduyla ilgili çok önemli bir seçimdir” diye konuştu.
Her fırsatta muhtarlarla bir araya gelip ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Başkan Fevzi Demirkol, 7. Haliliye Muhtarlar Buluşmasına ev sahipliği yaptı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Milletvekili adayı Gülender Açanal, Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının katıldığı programda, Haliliye İlçesine bağlı merkez ve kırsal mahallelerin muhtarları yer aldı.
Programın açılışında konuşan İlçe Başkanı Canpolat, muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını ifade ederek, “İnşallah bundan sonraki süreçte de, birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyoruz” şeklinde konuştu.
Canpolat’ın ardından konuşan Milletvekili adayı Açanal da, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Bildiğiniz gibi bu seçim çok önemli bir seçim. 24 Haziran’da bu ülke seçime gidiyor. Bütün ümmetin gözü üzerimizde. Bu nedenle çok çalışmamız gerekmektedir” dedi.

“AK PARTİ’MİZE ÇOK BÜYÜK BİR DESTEK BEKLİYORUM”
Programda konuşan Başkan Fevzi Demirkol, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için muhtarlardan büyük bir destek beklediğini söyledi. “Cumhur oyu Reis’e, vekil oyu AK Parti’ye” diyen Başkan Demirkol, şunları kaydetti:
“2014 yılında bize Cenab-ı Hakk mukadder eyledi, AK Parti’den Haliliye belediye başkanı olduk. Halkımızın devletle ilk karşılaştığı makam olan muhtarlarımızla, kırsaldaki, kent merkezindeki, mahalledeki ihtiyacı tespit ediyoruz. Hamdolsun, ihtiyaçları sıkıntı dönmeden çözmeye çalışıyoruz. Hizmetlerimizde, kent merkezi, kırsal ayrımı gözetmeden, ayrıcalık göstermeden adil ve dürüst bir şekilde hizmet ettik. Şimdi önümüzde bir seçim var. Bu seçim Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili yapılacak olan ilk seçimdir. Bu sadece bir partinin gidişi veya gelişi değil, milletin geleceğiyle, birlik ve beraberliğiyle, ezilen ve mağdur milletlerin umuduyla ilgili çok önemli bir seçim. Bu seçimle ilgili sizlerden çok önemli bir destek bekliyorum. Milletvekilliği seçimleri için de AK Parti’mize çok büyük bir destek bekliyorum.”

Programda son olarak konuşan Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba da, 24 Haziran seçimlerinde muhtarlara büyük görevler düştüğünü ifade edip, güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye için seçimlerde çok büyük bir destek beklediklerini belirterek, Başkan Fevzi Demirkol’a düzenlediği program dolayısıyla teşekkür etti.

Program, konuşmalardan sonra karşılıklı istişarelerin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142