Title of a News Article

DEMİRKOL"HALİLİYE EMİN ELLERDE'

DEMİRKOL"HALİLİYE EMİN ELLERDE'
banner206
Şanlıurfa’nın ilçe adaylarının isimlerini heyecanla beklediği şu günlerde  Haliliye ilçesinin kurucu Belediye Başkanı Fevzi Demirkol' ilçe halkından aldığım emanete ihanet etmeden çalıştım'dedi. Haliliye için kıt imkanlar ve az yetki ile en iyi  hizmet verdiğini ifade eden , Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol çalışmalarını bir yayınla kamuoyuna duyurdu.

www.urfastar.com’un da çalışmalar hakkında bilgiler aldığı Demirkol, yeni dönem için de en kuvvetli adaylar arasında hem Ankara’da hem de Şanlıurfa’da isminden bahsettiriyor. Türkiye’de en büyük oy oranı ile ilk üç içinde yer alan Demirkol’un 5 yılda imza attığı çalışmalar arasında kültür merkezi, kapalı yüzme havuzu, kadın yaşam merkezi, kütüphaneler, hasta yakınları misafirhanesi,  çalışma ve okuma salonları gibi fiziki projeler ile Çölyak hastaları ve ailelerinin duasını alan glütensiz ekmek fırını, evde bakım hizmeti, hoş geldin bebek seti, toplu sünnet şölenleri gibi sosyal projeler yer alıyor.

Haliliye Belediyesinin yayımladığı hizmet bülteninde hizmetlere dair bilgiler ise şöyle yer alıyor. Demirkol bu projelerin birçoğunda devamlılık esasını 5 yıldır sürdürürken, fiziki projeler için ise yeni dönemde yeni fikirlerle kendini hazırlıyor.

Haliliye Belediyesinin yaptıkları çalışmaları görmek için TIKLAYINIZ







Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142