Title of a News Article

Demokrasi nöbetinde konuşan Kaçar kimi hedef aldı?

.

Demokrasi nöbetinde konuşan Kaçar kimi hedef aldı?
banner206


 Ak Parti MKYK üyesi Şanlıurfa milletvekili Mahmut Kaçar Rabia Meydanı'nda toplanan binlerce kişiye hitap ederek" bu Millet Recep Tayyip Erdoğan'ı FETÖ 'cülere yedirmeyecek " dedi. 

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Şanlıurfa’da vatandaşların Demokrasi nöbeti devam ediyor.

Rabia Meydanındaki Demokrasi nöbeti etkinligine katılan Ak Parti MKYK üyesi  Şanlıurfa milletvekili Mahmut Kaçar "Tankların önüne kendilerini siper eden ve yaralanan Türk Halkı neden şehit olmadık diye hayiflanıyorlar" dedi.

Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen ve ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen Demokrasi nöbeti etkinliginde konuşan Kaçar "Buradan Şanlıurfa'dan Rabia Meydanından bu ülkenin geleceği adına, ümmetin geleceği adına vatanına ve iradesine sahip çıkan Türkiye'deki 81 ili saygıyla selamlıyoruz. İstanbul'u selamlıyoruz, Ankara'yı selamlıyoruz, Kızılay'ı, Malatya'yı selamlıyoruz. Buradan onurlu duruş sergileyen 79 milyon insanımızı selamlıyoruz" ifadelerini kullanarak konuşmasına başladı . Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mahmut Kaçar Binlerce Şanlıurfalının katılımıyla devam Demokrasi nöbetinin 11. Gününde  ki konuşmasında şunları kaydetti " bugün Buradan bir destan yazılıyor, dünya tarihinde tarihlerin yeniden yazıldığı bir süreçte adını altın harflerle yazdıran, kendi iradesine sahip çıkan bir halkın tarihini hep birlikte yazıyoruz. 15 Temmuz akşamı ordu içerisinde çöreklenmiş bu memleketin vergiyleriyle beslenen, bu memleketin topunu millete karşı kullanan hain şebekelere karşı dik duran bir milletin tarihinden bahsediyoruz. Şanlıurfa'da ve Türkiye'de bu darbecilere karşı bu hainlere karşı, bu ipi başkalarının elinde olan çetelere karşı bir demokrasi mücadelesi veriliyor. Elbette ki mücadele bedelsiz olmaz ve bu mücadelede şehit olan kardeşlerimiz var. Buraya gelmeden öncede Şanlıurfa'da son şehit olan kardeşimizin ailesini ziyaret ederek buraya geldim. Ankara'dayken de yaralılarımızı hastanede ziyaret ettik. Tek bir cümleleri var Allah'a binlerce hamdu senalar olsun diyorlar, Allah bize gazilik ihsan etti inşallah ahrette şehit olanlar bize şefatçi olacak diyorlar. Hepsinin bize söylediği bir cümle var, Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız bizlere talimat verince sokaklara indik diyorlar, gittik tanklara karşı direndik arkadaşlarımız şehit oldu ama bizlere şehit olmak nasip olmadı diye hayıflanıyorlar. Şehit olduğu zaman ailesi şükreden, yaralı olup şehit olmadığı zaman üzülen bir milletin evlatları olduğu müddetçe tankınızla da gelseniz, topunuzla da gelseniz, uçağınızla da gelseniz Allah'ın izniyle helak olmaya mahkumsunuz. Çünkü bu millet Allah'ın izniyle ötelerin ötesinin hesabını yaparak, Allah'ın önünden başka kimsenin önünde eğilmeyen bir millettir. Tekradan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 01:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195