Title of a News Article

Ekinci" Ak Parti Milletten gücünü alıyor"

Ekinci" Ak Parti Milletten gücünü alıyor"
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci AK Parti'nin ilk seçim zaferi olan 3 Kasım'ın 17. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Ekinci AK Parti'nin ilk seçim zaferi olan 3 Kasım'ın 17. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında şunları ifade etti "3 Kasım 2002’de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti’miz, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye’yi uluslararası alanda parmakla gösterilen lider bir ülke haline getirmiştir.

3 Kasım 2002 tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için bir milat ve yeni bir başlangıç oldu. AK Parti, 17 yıl önce bugün girdiği ilk seçimleri kazanarak iktidara geldi. Türk siyasi hayatında önemli bir yeri olan 3 Kasım 2002 seçimlerinin de 17. yıldönümünü idrak ediyoruz. 3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, Ortadoğu için, İslam alemi için, bütün milletimiz için bir milat oldu, yeni bir başlangıç oldu. 

Cumhubaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kutlu yürüyüşümüzde daha büyük hedeflere milletimizle birlikte ilerliyoruz. Durmadan çalışacağız, Ülkemizin büyümesini daha fazla sağlayacağız. 

Türkiye'nin kaderini değiştiren Kurucu Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm yol arkadaşlarına şahsım adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2019, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195