Title of a News Article

Ensarları yalnız bırakmadı...

.

Ensarları yalnız bırakmadı...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Akçakale'de Akçakale belediyesi ilk adım yaşam merkezi'ni de ziyaret etti.

Akçakale belediye başkanlığı, ilçe teşkilatı ve ilçe esnafını ziyaret eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız daha sonra Belediye Başkanı Ecz.Abdulhakim Ayhan,Ak Parti Suruç ilçe başkanı Mehmet Yavuz ve Akçakale ilçe teşkilat başkanı İbrahim Yıldık'la beraber  İlk Adım Yaşam Merkezine geçerek burada kalan Suriyeli misafirlerle hasbıhal edip istek ve sorunlarını dinledi.

İlk Adım Yaşam Merkezinde kalan Suriyeli  bir ailenin çadırına da misafir olan İbrahim Halil Yıldız çay içti burada kalan kardeşlerimize elimizden gelen her türlü yardımı başkanımızla birlikte  yapmaya hazır olduğunu  söyledi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız Akçakale'ye düzenlediği  ziyaretle ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada;Bugün Akçakale ilçemizi ziyaret ettik.İlçe başkanımız ilçe teşkilatımız ve belediye başkanımızla görüştük, ilçe esnafımızla biraz görüşme şansımız oldu. Oradan da Suriyeli mültecilerin kaldığı  Akçakale belediyesi ilk adım yaşam merkezine geldik.Suriyeli vatandaşlarla muhabbet ve sohbet etme şansımız oldu.AFAD'ın kurduğu çadırlarda yer kalmadığı için ilçe belediyemiz kendi imkanlarıyla kurduğu çadırlarda burada kalan insanları ayakta tutmaya çalışıyor.Büyük şehir belediye başkanımızla görüştük büyük ihtimalle burada kalanlara sabahları çorba dağıtımı yapılacaktır.Burada kalan kardeşlerimize elimizden gelen her türlü yardımı başkanımızla birlikte  yapmaya çalışacağız inşallah şeklinde konuştu.

Akçakale belediye başkanı Ecz.Abdulhakim Ayhan İse;Bugün Sayın vekilimiz İbrahim Halil Yıldız ilçemizi ziyaret etti.İlçe belediyesi,ilçe teşkilatı ve ilçe esnafını ziyaret etti. Son olarak'ta ilk adım yaşam merkezini ziyaret etmekistedi.Biz son zamanlarda hep insanlara yardım için çağrıda bulunuyoruz, burada  500 kurulu çadırımız var bu çadırlarda yaklaşık 4 Bin kişi yaşıyor.Sayın Vekilimizin ziyareti sebebi burada yaşayan insanları yerinde görmek hem de nasıl bir destek vereceklerini yerinde gördüler.Ben tekrar Sayın Vekilime ve Suruç ilçe teşkilat başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Dedi.    

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2016, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195