Title of a News Article

ERDOĞAN: İSPAT EDERSEN İSTİFA EDERİM

ERDOĞAN: İSPAT EDERSEN İSTİFA EDERİM
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'den sonra İdlib'i çözeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Afrin ve İdlib'i çözeceğiz. Mülteci kardeşlerimiz tekrar topraklarına dönsün istiyoruz. 3.5 milyonu kişiyi biz burada ilanihaye saklayacak halimiz yok. Onlar da bir an önce kendi topraklarına dönmek istiyorlar" dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na çağrı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti'nin DEAŞ'a destek olduğunu ispat et. Ben bu makamda, görevde durmam çekilirim. Sen ispat edemezsen çekilir misin? Çekilemez. Hayatı yalan üzerine kurulu. Ona kalsa 'Esed ile masaya oturun da bu işi konuşun' diyor. 1 milyon vatandaşını öldüren bir katille biz neyi konuşacağız?" diye konuştu.

 

TTB ve Türkiye Barolar Birliği'ne de sert çıkan Erdoğan, "Türk ve Türkiye ismini kullanamayacaksınız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 45. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Suriyeli mültecilerin kendi topraklarını döneceğini söyleyen Erdoğan, 'Afrin, İdlib'i çözeceğiz ve mülteci kardeşlerimiz tekrar kendi topraklarına, kendi evlerine  dönsün istiyoruz. 3,5 milyonu herhalde biz burada ilanihaye saklayacak halimiz  yok"ifadesini kullandı.

 

"Ülkemiz içinde örgütlenmiş ihanet odakları birbiri ardına harekete geçti" diyen Erdoğan'ın konuşmasınnı satır başları şöyle: Türkiye her alanda  büyüdükçe önümüze çıkan sorunların da çapı artıyor. Geçtiğimiz 15 yılda tüm sabotajlara, oyunlara, senaryolara rağmen büyük bir titizlikle koruduğumuz güven ve istikrar ortamı sayesinde kısır döngüyü kırmayı başardık. Bölgesel ve küresel güç olarak sürekli yükseldik. İç kaynaklı istikrarsızlık çıkarma gayretleri son 5 senede çok farklı görünüm kazanmaya başladı. Bu gaye ile FETÖ'nün emniyet, yargı, ordu, iş dünyası ve diğer alanlardaki tüm gücünü seferber ettiğini gördük.

PKK'nın yoğun ve cüretkat saldırılara giriştiğini, şehirleri işgale yeltendiğini gördük. DEAŞ bir yerlerden emir verilmişçesine ülkemize saldırmaya başladı. AB'nin verdiği tüm sözleri çiğnemek pahasına ülkemize cephe alması da aynı döneme denk geliyor. Bizim meşrebimizde, dostlarına, kardeşlerine, komşularına sırt dönmek yoktur. Tüm kardeşlerimize sınırlarımızı ve kalplerimizi açtık. İslam adına Müslümanları katleden bir terör örgütü bahane edilerek bir başka terör örgütünün bölgemizde palazlandırıldığını görünce artık daha fazla bekleme imkanımız  

kaynak:milliyet.com.tr

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195