Title of a News Article

Erdoğan: "kriz yok"

Erdoğan: "kriz yok"
banner206
 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında konuştu. Türkiye'nin borcuna sadık olduğu vurgusunda bulunan Erdoğan, "Yeter ki bunu diyet borcuna çevirmesinler. İşi oraya döndürürlerse külahları değişiriz" ifadesini kullandı. McKinsey konusunda da eleştirileri yanıtlayan Erdoğan, "Tüm arkadaşlarımıza söyledim. Biz bize yeteriz kimseden danışmanlık almayacağız" dedi.Her kriz fırsatı da beraberinde getirir"
Ekonomide muhakkak çözmemiz gereken sorunlar var. Bunları görüyoruz. Her kriz beraberinde bir çok fırsatı da getirir. Devlet olarak bu krizin üstesinden gelmek için adımlarımızı attık, atıyoruz.

Özel sektörümüzün bu krizin fırsata çevireceğine inanıyorum. Yeniden toparlanma ve yükseliş dönemine girdik. Krizi fırsata çevirmekle fırsatçılık aynı şey değil. Bunu birbirine karıştıran bazı kesimler var.

Bu can bu tende oldukça..."

Türkiye borcuna sadıktır, yeter ki işi diyet borcuna döndürmesinler. O zaman külahları değişiriz. Ülkemizi diyet borçlarından kurtarana kadar çok mücadeleler ettik.

Kendi ayakları üzerinde yükselttiğimiz Türkiye'ye hiç kimse yeniden diz çöktüremeyecektir.

Dünyada kamu borcunun milli gelire oranı en düşük devletlerden biri Türkiye'dir ve hamdolsun ülkemizin bu konuda hiçbir sıkıntısı yoktur.

Bir ölür bin diriliriz

8 şehidimiz oldu. Ben 8 şehidimize şahsım milletim adın Allah'tan rahmet diliyorum. Bu topraklar şehit kanlarıyla yoğrulmuştur. Biz buralara onlar sayesinde geldik. Tüm ailelerine, milletimize başımız sağolsun diyoruz. Bir ölür bin diriliriz. 8 şehidimiz mi var, o teröristler bilsinler ki bunu en az 800'le ödeyecekler.

Şu anda zaten Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te kaçacak delik arıyorlar. O deliklerde bunları bitireceğiz. Kandil'de bitireceğiz, Sincar'da bitireceğiz. Bu milletin huzurunu, refahını yok etmeye bunların gücü yetmeyecektir.

"Sen hangi bulutlarda dolaşıyorsun?"

Ana muhalefetin başındaki zat tuttu dedi ki "BM'de Filistin'i konuşmadı. Orada Türkiye bayraklarıyla gezen Filistinleri görmedin mi? Senin yanında olanlar da Filistinli kardeşlerimizin düşmanlarıyla geziyor.

Biz BM'de Filistin'i de Kudüs'ü de anlattık. Biz bunları İstanbul'da da anlatıp, onu BM Genel Kurulu'na getiren biz değil miyiz? Sen hangi bulutlarda dolaşıyorsun?

Ana muhalefetin başındaki zat Filistin'den girip rotayı ekonomiye çevirdi. Kriz diyor. Kriz yok. Türkiye'ye fatura kesmeye çalışıyorlar sen de bunun aktörlerinden birisin.

"Yatırım daveti başka şey, para istemek başka şey"

Resmi ziyaret yaptığımız ülkelere bize para verin diye yalvarıyormuşuz. Biz bu ülkelerden Türkiye'ye yatırımları konusunda destek istiyoruz. Biz para istemedik, istemeyiz. Kim kime yalvardı diye para verir? Biz gittiğimiz her yerde yönetimlere ve özel sektöre ülkemizin büyüklüğünü ve fırsatlarını anlatıp, yatırım davetinde bulunuyoruz. Yatırım daveti başka şeydir, para istemek başka şeydir.


Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018, 11:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baba 6363
Baba 6363 - 6 yıl Önce

Baba tamam kriz yok bu pahalılık neyin nesi iğneden ipliğe her şey zam yedi acaba durduk yere mi....

Nusret
Nusret - 6 yıl Önce

Kriz yok diyorsan ben de de oy yok

SIRADAKİ HABER

banner195