Title of a News Article

Eyyübiye teşkilatında değişim...

.

Eyyübiye teşkilatında değişim...
banner206
HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Teşkilatının 2’nci olağan kongresi yapıldı. Yapılan seçim sonunda Eyyübiye İlçe Başkanlığı görevine Ahmet İdem seçildi.


HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Teşkilatı, 2’nci olağan kongresini gerçekleştirdi. Şair Nabi Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, GİK Üyeleri Süleyman Atmaca, Nuri Güneş, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve halk katıldı.

Sunuculuğunu HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları üyelerinden Abdullah Çiftçi’nin yaptığı kongre, parti üyesi Ömer Soyaslan tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı. Daha sonra Eyyübiye İlçe Teşkilatının şu ana kadar yaptığı çalışmaları konu alan sinevizyon gösterimi ile devam eden kongrede, yapılan yoklamanın ardından, Divan Başkanlığı seçimine geçildi. Divan başkanlığı seçiminden sonra HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Şılaş Alkanat birer konuşma yaptı.

Yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Eyyübiye İlçe Teşkilatımızın 2’nci olağan kongresinin Eyyübiye ilçemize, Şanlıurfa’ya, partimize, bütün memleketimize, İslam alemine ve insanlık ailesine hayırlara açılan bir kapı olup, o yola doğru giden mübarek bir adım olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

“Bu halkın HÜDA PAR’a, HÜDA PAR’ın da bu halka ihtiyacı vardır”

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye çıkan Lokman Yalçın, ilçe teşkilatlılarını güçlendirip çalışmalara daha fazla ağırlık vereceklerini söyleyerek, “HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak 11 ilçemizde bulunan teşkilatlarımızın kongrelerini belirlenmiş bir takvime göre gerçekleştiriyoruz. Dün Siverek ilçe kongremizle başlayıp 29 Ekim’de de Birecik ilçe kongremizi yapmak suretiyle ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Bugün de burada Eyyübiye İlçe Teşkilatımızın 2’nci olağan kongresini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öncelikle ilçe kongremizin Şanlıurfa’mıza, ülkemize ve İslam ümmetine hayırlar getirmesini yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. HÜDA PAR kadrolarının da yükü ağırlaştıkça ağırlaşacak, sorumluluğu artıkça artacaktır. Bizim kaybedecek zamanımız yoktur. Her geçen zaman aleyhimize işliyor. Teşkilatlılarımızı güçlendirip çalışmalarımıza ağırlık vermek zorundayız. Çünkü bizler açık ve net olarak söylüyoruz ki, biz hür kadrolar olarak bu halkın ve bu memleketin idaresine ve yönetimine talibiz. Bu konuda mütevazılıkta yapmıyoruz. Bu halkın HÜDA PAR’a, HÜDA PAR’ın da bu halka ihtiyacı vardır. İlçe teşkilatımızın şuana kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yaklaşık 5 yıldır Eyyübiye İlçe Başkanlığını yürüten Mehmet Şılaş Alkanat ise yönetimindeki kardeşlerine bugüne kadar vermiş oldukları desteklerinden ötürü teşekkür ederek şöyle konuştu: “Bir önceki kongrede, burada bize bir emanet görevin verildiğini biliyorduk. Yükümüzün ve sorumluluğumuzun ağırlığının farkındaydık. Rabbimizden bizleri mahcup etmemesi ve ayaklarımızı hak yolda sabit tutması için duamızı yaparak yola çıktık. Yaklaşık 5 yıla yakın bir süre yaptığımız bu görevde ilçe teşkilatımızı Eyyübiye ilçemizde bir yerlere taşıdığımıza inanıyoruz. Bu süre zarfında İl başkanlığımızla koordineli bir şekilde çalışmaya azami derecede dikkat ettik. Bu görev bir ekip işidir. Yönetimdeki kardeşlerime bugüne kadar vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”

“HÜDA PAR ancak ümmetin partisidir”

2’nci olağan kongrenin özelde Şanlıurfa’ya genelde ise İslam ümmeti için hayırlara vesile olmasını temenni eden Alkanat, “Bu yola inanarak çıktık. Çünkü HÜDA PAR bu milletin evlatlarından oluşan kadrosuyla 'Dürüst Siyaset Gerçek Adalet' sloganıyla yola çıkan bir partidir. HÜDA PAR; Siyasete; yeni bir dil, yeni bir üslup, yeni bir tarz vermek üzere yola çıkanların partisidir. HÜDA PAR; Herhangi bir dilin, rengin, ırkın partisi değildir. Ancak ümmetin partisidir. HÜDA PAR; Yaptıklarının karşılığını yalnızca Allah’tan bekleyenlerin partisidir.” şeklinde konuştu.

HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Fidan tarafından okunan faaliyet raporunun ardından devam eden kongrede, ilçe yönetim üyesi Hüseyin Dinç tarafından mali raporu okundu. Daha sonra yapılan seçimke Eyyübiye İlçe Başkanlığına Ahmet İdem seçildi.

Kongre, yeni Başkan Ahmet İdem’in teşekkür konuşmasıyla sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195