Title of a News Article

Eyyüpoğlu:"Zaman birlik zamanı "

.

Eyyüpoğlu:"Zaman birlik zamanı "
banner206

Askon Ankara Şube Başkanı Şanlıurfalı iş adamı  Abdurrahman Eyyüpoğlu Ramazan Bayramı Dolayısı İle Mesaj Yayınladı.

Başkan Eyyüpoğlu : Bayramları toplumsal birlikteliğin sağlandığı, üzüntülerin ve sıkıntıların geri plana itildiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, sevginin, saygının pekiştiği, kırgınlık ve dargınlıkların unutulması gerektiği, birlikte olmanın öneminin arttığı özel günler olarak tanımlayan  Ramazan Bayramının  Tüm İslam aleminin  Bayramı’nı kutlarım.
 
 Askon Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu :“Yoğun bir manevi atmosferde idrak ettiğimiz mübarek bir ayın ardından, Ramazan Bayramına ulaşma sevinci ve heyecanını milletçe yaşadığımız bu günler, milletimiz ve tüm İslam coğrafyasına dayanışma, paylaşma, birlik beraberlik içerisinde kardeşçe yaşama öğretisini kavrayabilme imkânı tanımaktadır.
 Ramazan Bayramı’na barış ve huzurun sadece ülkemizde değil bütün dünyada hakim olmasını diliyorum.Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin, adalet, iyilik, yardımlaşma, kardeşlik, sevgi ve merhamet mesajının iyi anlaşılması gerekiyor. Bu sebeple sahip olduğumuz nimetlerin ve değerlerin kıymetini bilerek iyilik ve güzellik üretmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, kardeşlik paydasında buluşan herkesin Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlar, bu güzel bayramın hepimize ve tüm İslam Âlemine barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2017, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195