Title of a News Article

Faruk Çelik ciğer molası verdi

HABER: ALİ UZUN

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, dün geldiği Şanlıurfa'da, bugün esnaf ziyaretine çıkarak seçim startını verdi. Kapaklı Pasajı ve bölgede bulunan diğer pasaj esnafını gezen Bakan Çelik, bir ciğerci dükkanında mola vererek ikram edilen ciğerden yedi. 

16 Nisan günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi için seçim bölgesi olan Şanlıurfa'ya gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, hızlı başladı. Dün bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Bakan Faruk Çelik, bugün esnaf ziyaretiyle seçim kampanyasına başladı.

Şanlıurfa'daki sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle sabah bir araya gelen Tarım Bakanı Faruk Çelik, öğleden sonra esnaf ziyaretine çıktı. Urfa'nın kalbi denilen Kapaklı Pasajı esnafıyla kucaklaşan ve burada esnafla uzun süre sohbet edip sorunları dinleyen Bakan Çelik, Meşhur Zaman Ocakbaşı'nda mola yemek molası verdi. Burada, ciğer yemek isteyen Çelik'e kuzu ciğeri ikram edildi. 

Yarım Lavaş ekmek arası ciğeri dürüm yapmadan lokmalar halinde yiyen Bakan Çelik'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çekilen görüntülerde, 'Baba Afiyet olsun baba', 'seni seviyoruz' tezahüratları yükseldi. 

Bakan Çelik'e Vali Güngür Azim Tuna , AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve partililer eşlik etti. 


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 16:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 7 yıl Önce

Baba afiyet olsun baba

SIRADAKİ HABER

banner195