Title of a News Article

Flaş ! ilçe kongresi iptal

Flaş ! ilçe kongresi iptal
banner206
Ak Parti Viranşehir ilçe kongresi iptal edildi. Ak Parti Viranşehir ilçe camiasında kriz çıkarmak isteyenlere karşı Ak Partili yetkililer önlem aldılar.
Ak Parti Viranşehir ilçe kongresi 6 Ocak 2018 günü yapılması planlanmıştı. kongre öncesi mevcut Başkan adayı Ali Tekin'e karşı iki ismin aday olup liste çıkaracağını açıklamaları üzerine Ak Parti kurmayları ilçeye geldiler. İl Başkan Yardımcılarından oluşan heyet Ak Parti genel merkezinin kararına uymayan ve liste çıkaracaklarını kamuoyuna bildiren Mehmet Tanıl ve Fevzi Çiftçi ile görüştüler. yapılan görüşmelerden ikna olmayan Tanıl ve Çiftçi'ye karşılık olarak Ak Parti genel merkezi devreye girdi ve kongreyi iptal etti. Ak partiye yakın isimlerden alınan bilgilere göre Genel merkezin aday gösterdiği Ali Tekin atama ile yeni listesini yapacak. Ak Parti il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü twitter hesabından Ali Tekin'in yetkilendirildiğini açıkladı.

bu karar siyasi çevreler ve Ak parti camiasında memnuniyetle karşılandı.kongrenin iptali Viranşehir ilçesinde Ak parti kongresini sabote etmek isteyenlerin hevesi kursaklarında kaldığı şeklinde yorumlandı.

Ak parti viranşehir ilçe Başkanı Mehmet Yıldırım ilçe başkanlığından resmen istifa ederken Genel Merkez tarafından Ali Tekin atamayla görevlendirdi. Tekin kısa süre içerisinde listesini yapması bekleniliyor .

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195