Title of a News Article

Flaş! Suruç'ta bombayı kim patlattı?

.

Flaş! Suruç'ta bombayı kim patlattı?
banner206
 Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, A Haber canlı yayınında onlarca vatandaşın hayatını kaybettiği Suruç patlamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, A Haber'de yayınlanan 'Arka Plan' programında 20 Temmuz günü Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde gerçekleştirilen intihar saldırısının perde arkası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ANKARA SALDIRISINI KİMLER PLANLADI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek,artan terör saldırıları ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları "Arka Plan" programında açıkladı. A Haber canlı yayınına konuk olan Gökçek, Suruç, Diyarbakır ve Ankara'daki katliamların HDP ile terör örgütü PKK ortaklığıyla gerçekleştiğini belirtti.

PKK'YI ELE VEREN KİMLİK

Suruç saldırısından 13 saat sonra, HDP'liler tarafından polise verilen kimliğin Suruç saldırısını PKK tarafından yapıldığının en büyük kanıtı olduğunu dile getiren Gökçek "Bomba patladığında işin mantığına baktığınızda kimliğin paramparça olması lazım. Üzerinde bir damla kan var mı? Üzeri yanmış ama. Çünkü o his verilmek istenmiş. Çok aptalca, çok salakça düşmüşler. Polisin bu işin üzerine gitmesi lazım." şeklinde konuştu.

ANKARA SALDIRISI HDP'NİN OYLARINI ARTIRMAK İÇİN YAPILDI

 

Melih Gökçek, Ankara'da 10 Ekim'de meydana gelen ve 102 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırı sonrasında anma törenine katılan Demirtaş ve bazı HDP'li vekilerin medyaya yansıyan fotoğraflarının olayın perde arkasını net bir şekilde aydınlattığını belirtti. Gökçek, Ankara'daki saldırının tamamen HDP'ye yaradığının altını çizdi ve gar önündeki bombalı eylemin 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde söz konusu partinin oylarını artırmak için düzenlenmiş olabileceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 13:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
eskiözurfalı63
eskiözurfalı63 - 8 yıl Önce

Allah kuru iftiralardan saklassın gerçi göçkçegın Allah bırdır dedıgıne ınanılmazda

A.Kaya
A.Kaya - 8 yıl Önce

Doğru olabilir daha 3 yıl önce bu polatsoy evinde bombalı teröristler ile birlikte yakalanmıştı...http://www.memurlar.net/haber/377512/

SIRADAKİ HABER

banner195