Title of a News Article

Flaş!İlçe başkanı istifa etti

Flaş!İlçe başkanı istifa etti
banner206
Saadet Partisi Akçakale ilçe Başkanı Hüseyin Güneş, partisinden istifa etti. Güneş dün akşam MHP'ye katıldı.

 MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, MHP Şanlıurfa milletvekili adayı Necmi Solhan, MHP il başkan yardımcısı Mehmet Emin Ay, MHP Akçakale ilçe başkanı İsa Yıldızoğlu, il meclis üyesi İsmail Bozkurt ve 25. Dönem MHP Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Ayhan Akçakale ilçesine bağlı sevimli mahallesinde Saadet Partisi ilçe başkanı Hüseyin Güneş’in partisinden istifa edip MHP’ye geçiş programına katıldı. 
Sevimli mahallesinin kültür evinde gerçekleşen programa saadet partisi ilçe başkanı ve yönetiminin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı. Seçime kısa bir süre kala partisinden istifa edip MHP saflarına katılan Hüseyin Güneş yaptığı açıklamada; Mensubu olduğum ve ilçe başkanlığını görevinde bulunduğum Saadet Partisinden bugün itibarıyla istifa edip MHP’ye geçmiş bulunmaktayım. Millet ittifakı adı altında adeta şer odaklarının siyasi ayağını yürüten partiler arasında Saadet Partisinin de olmasından dolayı bugün istifa kararı alıp istifamı gerçekleştirdim. Başta yönetimim ve akrabalarımla yaptığım istişare sonucu 15 Temmuz gecesi devleti adeta uçurumun eşiğinden getiren ve milletinin yanında çıkar gözetmeksizin dik duran Milliyetçi Hareket Partisine katılma kararı aldım.; dedi. 
İbrahim Özyavuz yaptığı açıklamada; Hüseyin Güneş kendi hür iradesiyle partisinden istifa edip MHP’ye katıldı. Seçime bir gün kala böyle bir geçiş bizleri mutlu ederek motivasyonumuzu artırmıştır. Ben inanıyorum ki halkımız 24 haziranda gerçek iradesine sandığa yansıtacak ve Urfa’dan MHP milletvekillerini meclise gönderecektir. Bugün bu programda emeği geçen tüm arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum; dedi. 
Öte yandan MHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Av.necmi Solhan partisi adına dün gece saatlerine kadar  halktan destek istedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142