Title of a News Article

Gülpınar tam destek aldı

Gülpınar tam destek aldı
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, referandum çalışmaları kapsamında başta Siverek ilçesi olmak üzere il genelinde çalışmalarını sürdürürken, davet edildiği ev toplantılarında da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak 16 Nisan günü EVET oyu verilmesi gerektiğini anlatıyor. Şanlıurfa’nın tanınmış ailelerinden Mehmet Eyyüboğlu’nun daveti üzerine Şanlıurfa’nın tanınmış esnaf ve ailelerinin hazır bulunduğu evde, referandum ile ilgili açıklamalar yaptıktan sonra güçlü bir Türkiye için EVET denilmesi gerektiğini hatırlattı.

 

Bu toplantı inşallah hayırlara vesile olur

 

Şanlıurfa’nın tanınmış ailelerinden Mehmet Eyyüboğlu’nun evinde Şanlıurfa’nın tanınmış güzide eşrafıyla kısa bir selamlaşmanın ardından kısa bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, “Bu gece değerli kirvemin, baba dostu aynı zamanda, Mehmet Eyüboğlu’nun davetiyle kendisinin evinde Urfa’nın saygın eşrafıyla bir araya gelme şansını yakaladık. Kendisine bu davetten dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Böyle Urfa’nın güzel insanları ile, mümtaz insanları ile bir arada olmanın, değerli büyüklerimizle bir arada olmanın inşaallah hazzını yaşayacağız, onların sohbetlerinden, onların değerli sohbetlerinden de istifade edeceğiz. Tabiki bir taraftan da referandum çalışmaları yürütüyoruz. Elbette ki ilerleyen dakikalarda referandum bizim ana maddemiz, gündem maddemiz olacak. Bu konuda da karşılıklı görüş alış verişinde bulunacağız. Bizler için bir fırsat oldu, bir vesile oldu. Bu güzel gecede, böyle güzel insanlarla bir araya gelmek gerçekten beni çok mutlu ediyor. Bu davete vesile olan, bu birlikteliğe vesile olan değerli kirvem Sayın Mehmet Eyüpoğlu’na da bir kere daha teşekkür ediyorum. Bütün emeği geçenlere, bizi ağırlayanlara, aile efradına, aile mensuplarına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu toplantı inşaallah hayırlara vesile olur” dedi.

 

Biz ‘evet’çiyiz, EVET diyoruz

 

Toplantıya ev sahipliği yapan Mehmet Eyyüpoğlu ise, “Son günlerde bu referandumdan dolayı kirvem Sayın Kasım Gülpınar’ın bize gelmelerinden dolayı, epeyce de şehirli esnafın toplanması, bizim Anayasada takip ettiğimiz kadarıyla Anayasanın içeriğinde olan maddelerin Türkiye için, vatan için, millet için faydalı olduğundan dolayı biz Cumhurbaşkanımıza da destek olmak maksadıyla biz ‘evet’çiyiz, EVET diyoruz. Bütün Urfa’nın şu anda gördüğünüz gibi yerli esnafları burda toplanmış. Hepimiz ‘evet’çiyiz, ‘evet’ diyoruz. Sayın Kasım Gülpınar’ın da, kirvemin de buraya gelmelerinden dolayı esnafla birlikte daha da faydalı bir referandum çalışması olduğundan dolayı Kasım Gülpınar’a teşekkür ediyorum. Bütün esnafımıza teşekkür ediyoruz. Biz ‘evet’çiyiz, ‘evet’e devam edeceğiz. Bütün çalışmalarımızda ‘evet’den doğru yola çıkacağız” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından evin gençleri hep bir ağızdan, “Güçlü bir Türkiye için EVET” dediler.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 22:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195