Title of a News Article

Güneş:' En güçlü aday benim'

Güneş:' En güçlü aday benim'
banner206
 Ak Parti Birecik ilçe Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Güneş, Birecik ilçe aday adayları arasında en güçlü ismin kendisi olduğunu söyledi. 
Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Ak Parti Genel merkezi tarafından bir çok İl adayı açıklanmıştı. İl'lerin ardından gözler İlçe adaylarının açıklanmasına çevrildi. Şanlıurfa kamuoyu ise BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün isminin açıklanmasının ardından ilçe adaylarının kim olacağını merak ediyor. 
Ak Parti ilçe Başkanları, il Başkanı Bahattin Yıldız, BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül, ve Milletvekilleri geçtiğimiz günlerde Ak Parti Genel merkezine çağrılarak ilçe adayları hakkında görüşlerini açıklamışlardı. 
Şanlıurfa'da merkez ilçeler kadar kırsal ilçe adaylarının kim olacağı konuşulan bir başka konu. Bu ilçeler arasında kuşkusuz Birecik ilçesi de büyük önem taşıyor. İlçede çok sayıda aday adayı Ak Partiden aday adayı oldular. aday adayları arasında daha önce iki dönem Mezra Beldesinin Beldiye Başkanlığını yapan Mehmet Emin Güneş oldu. Güneş, bir süredir Ankara'da bazı temaslarda bulunarak en güçlü aday adayının kendisi olduğunu anlattı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Ak Parti Birecik ilçe Belediye Başkan aday adayı Mehmet Emin Güneş, ' Birecik ilçesinde bir değişim isteniyor, Ben, halkın talebine ses verdim ve aday adayı oldum, yetkili herkese Mart seçimlerini rahat kazanabileceğimi ifade ettim, Birecik ilçesinde bir HDP gerçeği var, O'nu göz ardı etmemek lazım. Partimizin yetkili organları doğru aday tespitinde bulunmazlar ise sıkıntı yaşanabilinir'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195