Title of a News Article

Haliliyeliler Bu Programda Bir Araya Geldi

Haliliyeliler Bu Programda Bir Araya Geldi
banner206

 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçesine bağlı mahalle muhtarları ve kırsal mahallelerdeki bölge halkının bir araya geldiği Haliliye Buluşmalarına ev sahipliği yaptı. Haliliye Belediyesi olarak katılımcı ve dürüst bir anlayış içerisinde hizmet ettiklerini belirten Başkan Demirkol, kent merkezi ile kırsal arasındaki dengeyi de koruduklarını ifade etti.

Haliliye Belediyesinin ev sahipliğinde, AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığının organizesinde düzenlenen Haliliye Buluşmalarına ilçeye bağlı 137 kırsal mahalleden mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan ve Mahmut Kaçar, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye meclis üyeleri, AK Parti teşkilat üyeleri katıldı.

 

Başkan Fevzi Demirkol, ev sahipliğinde gerçekleşen programda yaptığı konuşmada Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Kırsal mahallelerin tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını, 2017 yılı içerisinde de tüm mahallelerin yollarının tamamlanacağının altını çizen Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Sayın bakanım 2014 seçimleri sonrasında göreve başladık ve sonrasında 2015 yılındaki seçimde ‘sözümünüz eriyiz, Urfa’nın neferiyiz’ dediniz Allah sizlerden razı olsun. Bizde Haliliye Belediyesi olarak söz verdiysek yaparız dedik ve bütün hizmetlerimizde halkımızın her zaman duasını alan, dua eden ve dua edilen bir belediye anlayışı içerisinde halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Kırsalda yol anlamında çok yakın bir tarihte 2017 yılı sonundan önce ilk 6 ayda inşallah kırsalda yol meselemiz kalmayacak. Kırsalın herhalde birkaç yerleşim yeri dışında hepsinde birinci kat yollarımızı yaptık. İnşallah tamamı, tamamlandıktan sonra bu defa ikinci kat malzeme serimine başlayacağız. Bütün hizmetlerimizde adil, şeffaf, dürüst, katılımcı bir anlayışıyla hizmet ettiğimiz için kırsaldaki vatandaşlarımızın çok amaçlı kültür evleri yaptık. Kent merkeziyle kırsaldaki dengeyi koruyarak hizmet ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerle çeşitli vesilelerle sizlerle bir araya geleceğiz. Özümüz bir, sözümüz bir, duamız bir, davamız bir ve bu duygu düşüncülerle hepinize saygılar sunuyorum.”

Başkan Demirkol, konuşmasının son bölümünde ise 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında bölge halkından evet yönünde destek beklediklerini de ifade etti.

“HALİLİYE İLÇEMİZİ ÖRNEK ALMASI GEREKEN ÇOK KESİM VARDIR”

Bakan Faruk Çelik de, programda yaptığı konuşmasında Haliliye İlçesinin Şanlıurfa için çok önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Haliliye’nin örnek alınması gereken bir ilçe olduğunun altını çizen Bakan Çelik, “Haliliye İlçemizin ağırlıklı olarak kırsalını özetleyen bu toplantıyı çok arzu etmiştik. Organizeyi gerçekleştiren Haliliye İlçe Teşkilatımız ve Haliliye belediye başkanımız olmak üzere bütün kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Haliliye bizim iyi bildiğimiz bir ilçe. Sizleri biz iyi tanıyoruz. Sizlerin olgunluğunu, özelliklerinizi, kardeşlik özellikleriniz ve örnek özellikleriniz hakikaten iftihar meselesidir. Onun için Haliliye ilçemizi örnek alması gereken çok kesim vardır. İnşallah bu birliktelik bütün Güneydoğu coğrafyasına hakim olur düşüncesiyle bir kez daha sizlere saygılar sunuyorum. Sizler, çok önemlisiniz. Çok önemli hizmetler görüyorsunuz. Şanlıurfa’nın da, bölgenin de çimentosusunuz. Çimento bir binanın ayakta durmasını, bir tabliyenin yukarda durmasını sağlar. Haliliye bu güzelliği oluşturan ilçedir. Onun için her türlü taktirin üzerinde yeriniz var değerli kardeşlerim” dedi.

İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar ve Seydi Eyyüpoğlu da, kürsüye çıkarak davetlilere selamlama konuşması yaptı.

AK PARTİ ROZETLERİNİ BAKAN ÇELİK TAKTI

Haliliye Buluşmalarının sonunda ise CHP Şanlıurfa eski İl Başkan Yardımcıları Mehmet Özcelik ve Sinan Atmak, AK Partiye katıldı. Özçelik ve Atmak’a AK Parti rozetlerini Bakan Faruk Çelik takarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.







Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195