Title of a News Article

Halit Taşdönderen'den flaş açıklama

Halit Taşdönderen'den flaş açıklama
banner206

Şanlıurfa’nın marka adına tek marketler zinciri olan ŞANMAR Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Halit Taşdönderen, 16 Nisan referandumundan sonra yeni Türkiye'de başlayan süreçte, AK Parti Genel Başkanlığına tekrar seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la, yeni atılım sürecinin başladığını belirterek: " Yeni atılım döneminin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Türkiye'nin içinden geçtiği kritik süreçte 16 Nisan'da yapılan referandumla, Türkiye yerli ve milli duruş sergilediğini belirten ŞANMAR Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Halit Taşdönderen: "Ülkenin içinden geçtiği durumu göz önüne alarak referandumda Yenişehir semtinde EVET bürosu açarak Türkiye'nin yükselişe geçeceğini vurgulamıştı. AK Parti 3. Olağanüstü kongresiyle tekrar yuvasına dönen kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la yeni atılım dönemine geçtik. Her gün yükselen ve ayaklarındaki prangalardan tek tek kurtulan Türkiye adına, bu yeni dönem hayırlı olsun" dedi.

EVET bürosunun açılışında ve sonrasında, saha çalışması yaptığını belirten Halit Taşdönderen: "AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve yönetimine, SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve yönetimine, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kollarına, İlçe Başkanları ve yönetimlerine, Milletvekili Mahmut Kaçar, eski vekiller Hamide Sürücü, Abdülkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İlçe Belediye Başkanlarına, Meclis Üyelerine, Milletvekillerine, eski milletvekillerine, muhtarlar dernek başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ve muhtarlara, eski AK Parti yönetimlerine, Gazeteciler Dernek Başkanı Veysel Polat, Kanalurfa, GTV, Edessa TV ve medya mensuplarına, TUGVA Başkanı Bekir Bekiroğlu ve tüm STK'lara ve en önemlisi halka duyarlılıklarından ve çalışmalarından ötürü geç de kalınmış olsak bu vesileyle teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.


YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR

AK Parti İl yönetiminde iki dönem İl Başkan Yardımcılığı (Mali İşler Başkanlığı) yapan Halit Taşdönderen, Ülkenin mali, sosyal, ve siyasal anlamda çığır açan devrimlere imza atıldığının altını çizdi.

Taşdönderen: "Ülkenin yükselişinde 15 yıldır emek veren kadroların yeni dönemde hem ülkenin hem de ümmettin umudu durumundadır. Başta Kurucu Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK Kadroların Allah yardımcısı olsun" dedi.


SALDIRI 16 NİSAN'DA DURDU

ŞANMAR Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdurrahman Yavuz ve Ömer Taşdönderen ile açıklama yapan Halit Taşdönderen, 16 Nisan'dan önce piyasaların belirginsizlik içerisinde bocaladığına dikkat çekti: "16 Nisan'dan önce piyasanın olumsuz göstergeleri, döviz kurları üzerinde oynanan oyunlar nedeniyle esnaf çok etkileniyordu. Dolayısıyla ülkemiz zarar görüyordu. Şanlıurfa'da yerli sermaye ile biz mücadele etmeye devam ettik. Şuan 17 şubemizle küçülmeye değil, büyümeye devam ederek Şanlıurfa ekonomisine katkı sunmaya devam ettik" dediler.

YENİ DÖNEM BAŞLADI

15 Temmuz 2016 FETÖ çetesi tarafından hain kalkışması nedeniyle ülkeye dış mihrakların saldırısının artığına dikkat çeken Taşdönderen: "Dış mihrakların maşası FETÖ’cüler tarafından yapılan kalkışmayı aziz milletimiz canı pahasına bertaraf etti. O günden sonra saldırıların ardı arkası devam etti. Referandumdan önce ekonomik olarak saldırılar arttı. Ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm saldırılara karşın halkla beraber bertaraf ederek yeni döneme geçildi. AK Parti Genel Başkanlığıyla başlayan yeni dönemin ülkemize, milletimize ve islam dünyasına hayırlar getirmesini diliyoruz" dediler.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 7 yıl Önce

EN ÇOK SLOGAN ATAN EN ÇOK DÖNENDİR.EN ÇOK BAĞIRAN EN ÇOK İHANET EDENDİR.

ali
ali - 7 yıl Önce

vatandaş yorumu oturtmuş

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142