Title of a News Article

HEYETTE URFA VEKİLİ'DE YER ALDI...

HEYETTE URFA VEKİLİ'DE YER ALDI...
banner206
 Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, göreve geldikten sonra ilk yurt dışı ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerçekleştiriyor.

Göreve geldikten sonra ilk yurt dışı ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştiren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüştü.

Meclis Başkanı Yıldırım, Beraberinde TBMM İdare amiri Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve diğer heyetle birlikte KKTC'deki resmi temasları öncesinde Fazıl Küçük ve Rauf Denktaş'ın kabirlerini ziyaret etti. Ardından KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bir araya geldi.Yıldırım, KKTC'li mevkidaşı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay ile de görüştü.

( sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özcan 'Meclis Başkanımız Sn. Binali Yıldırım ile birlikte KKTC ziyaretimizde Lefkoşa'da kabirleri bulunan Doktor Fazıl Küçük ve Rauf Denktaş'ı kabirlerinde andık ve aziz şehitlerimize de karanfil bırakıp dua ettik' açıklamasında bulundu)

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2018, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142