Title of a News Article

Hilvan'da adım atmadık yer bırakmadı...

Hilvan'da adım atmadık yer bırakmadı...
banner206
AK Parti Genel Merkezi Genel Sekreter Yardımcısı Urfalı Akademisyen, Dr.Zeynep Müjde Sakar, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Şanlıurfa'da ve ilçelerinde adım atmadık yer bırakmıyor.



Yaklaşan 31 Mart Mahalli idareler seçimi öncesi AK Parti Belediye Başkanlarını ziyaret ederek onlarla birlikte kamu kurum, özellikle esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmayı sürdüren AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Müjde Sakar takdir topluyor.
Partisi adına halkın desteğini belediye başkan adayı arkadaşlarına isteyen Sakar, çözümün ve istikrarın sürmesini istiyor. 



Bugün, Hilvan ilçesine adeta çıkarma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Müjde Sakar, Partisinin istişare toplantısına katıldı. Hilvan Belediye Başkanı ve adayı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, kadın kolları, gençlik kolları ve parti temsilcileriyle yapılan istişare toplantısı sonrası, İlçe Kaymakamı Furkan Duman'ı ziyaret eden Sakar,  ilçedeki son durum hakkında bilgiler aldı. 




Ilçede bulunan Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunu da ziyaret eden Sakar, öğretim üyeleri ve öğrencilerle birlikte bir süre sohbet etti. 



Akabinde, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte esnaf ziyaretine gidildi. Uzun bir süre esnaf ve vatandaşlarla buluşan Zeynep Müjde Sakar, 31 Mart seçimleri için destek istedi. 



            URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195