Title of a News Article

Hureyfiye eşlik etti...

Hureyfiye eşlik etti...
banner206
            TBMM Başkanı İsmail Kahraman,  Suudi Arabistan Kültür ve Enformasyon Bakanı Dr. Adel el Hureyfi'yi ayrı ayrı kabul ederek yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. 
Suudi Arabistan Kültür ve Enformasyon Bakanı Dr. Adel el Hureyfi bazı gezi ve temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi. 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gecede hasar gören TBMM'yı gezen konuk Bakan  Suudi Arabistan Kültür ve Enformasyon Bakanı Dr. Adel el Hureyfi  Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Halil Özcan ve TBMM Genel Sekreteri Mehmet Kumbuzoğlu ile birlikte darbe gecesi atılan bombalar sonucu hasar gören alanı gezdiler.  Suudi Arabistan Kültür ve Enformasyon Bakanı Dr. Adel el Hureyfi daha sonra TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile birlikte bir araya gelerek son gelişmeleri değerlendirdiler. Suriye ve Irak'ta yaşananlar başta olmak üzere, iki ülke arasında bazı sorunların konuşulduğu toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan,  Suudi Arabistan Kültür ve Enformasyon Bakanı Dr. Adel el Hureyfi'nın ziyaretinin çok verimli geçtiğini belirterek,'  Ak Parti heyeti olarak gelecek hafta Suudi Arabistan'a bir heyet olarak gideceğiz, burada 15 temmuz gecesi yaşanan darbe olayını anlatma imkanını bulacağız'dedi. 


Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142