Title of a News Article

Iftar yemeğinde tartışma...

Iftar yemeğinde tartışma...
banner206

Kaynak:Urfahaber.net
Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı tarafından, aday adaylarına ve adaylar için verilen iftar yemeğinde skandal olay yaşandı.

AK Parti tarafından Şanlıurfa'da özel bir otelde verilen iftar yemeğinde aday adayı ile Fakıbaba arasında liste polemiği yaşandı.

Alınan bilgiye göre AK Parti'nin Şanlıurfa milletvekili aday adaylarından, araştırmacı yazar Abdülkadir İkbal ile Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba arasında yaşandığı iddia edildi.

Fakıbaba'nın yemekte yaptığı konuşmada, mevcut liste ile ilgili konuşma yaptığı esnada ayağa kalkan araştırmacı yazar Abdülkadir İkbal, Fakıbaba'yı dinlemek istemediğini söyledi.

Bunun üzerine Fakıbaba, Abdülkadir İkbal'e sinirlenerek dinlemek istemiyor ise niye geldiğini, niye yemeği yediğini dışarı çıkmasını istedi.

Abdülkadir İkbal'i sankinleştirmek için Halil Özcan devreye girerek, İkbali sakinleştirip, salondan çıkarmaya çalıştı.

Urfa Haber'i arayarak açıklamada bulunan Abdülkadir İkbal ise Fakıbaba'nın tutumu için " Ben dinlemek istemediğimi söyledim. Beklerdim ki, bir siyasetçi hoş görüsü ile sinirlenip, azarlamak yerine niye dinlemek istemediğini sormasını isterdim." dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2018, 23:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerçek ak partili
Gerçek ak partili - 6 yıl Önce

Ben bu listeye oy vermem aslaa

Haci ali
Haci ali - 6 yıl Önce

Tamam elestirelim ama ikbal bey yanlis yapmis.dinlemek istemiyorsaniz disari cikarsiniz.acik oturum mu yapiliyor ki fakibaba kendisine söz hakki versin.resmen şov pesinde.

Kaya
Kaya - 6 yıl Önce

Ben suski calisanayim hani kadro hani taseron kadro vardı ne oldu reis herkese kadro dedi nihat çiftçiye hamdi usa soruyorum akp oy yok

Mahmut
Mahmut - 6 yıl Önce

Yemeğe giden dinler.Dinlemek istemiyorsa çıkar gider.Orası iftar sofrası polemik çıkarma yeri değil.

Selim
Selim - 6 yıl Önce

Abdülkadir ikbal hocamızi tebrik ederim yine her zamanki gibi iyi ders vermiş

Adnan
Adnan - 6 yıl Önce

İsotçular tırşıkçılardan hesap soracak seçimde.

SIRADAKİ HABER

banner195