Title of a News Article

İki adaya destek sözü verdiler...

İki adaya destek sözü verdiler...
banner206
 Ak Parti Suruç ilçesinde görev yapan tüm teşkilat üyelerinden Başkan adaylarına destek sözü.

31 Mart seçimleri öncesi Ak Parti Şanlıurfa BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Suruç ilçe Belediye Başkan adayı Mustafa Yüksel, 2002 yılından bu yana Ak Parti teşkilatlarında görev yapan eski isimlerle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptılar.

Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Suruç ilçe Başkanı Av.Soner Yüksel'inde katıldığı toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül seçim çalışmaları ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 

Suruç eski ilçe Başkanı Mehmet Yavuz ve eski yöneticilerin yer aldığı öğretmenevinde ki toplantıda, Belediye Başkan adayları Beyazgül ve Yüksel' e tam destek sözü verildi. 

Ak Parti Suruç ilçe Belediye Başkan adayı Mustafa Yüksel, istişare toplantısına katılan tüm Ak Parti ailesine teşekkür ederim dedi. 
Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız ,BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül ,Suruç Belediye Başkan adayı Mustafa Yüksel ve parti yöneticileri esnaf gezisine çıktı ardından devlet hastanesinde incelemelerde bulundular.



Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2019, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195