Title of a News Article

İki Bakan Urfa için buluştular...

.

İki Bakan Urfa için buluştular...
banner206
 
Şanlıurfa merkezinde ve bazı ilçelerde yaşanan enerji sorununu çözmek için gece-gündüz büyük çaba harcayan Gıda Hayvancılık ve Tarım Bakanı Faruk Çelik, bu sorunu bir kez daha masaya yatırdı. Antalya'da EXPO fuarında bulunan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bu akşam Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile yemekte bir araya gelerek Şanlıurfa'da yaşanan enerji sorununu bir kez daha gündeme getirdiği öğrenildi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin tamamı, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun da katıldığı toplantı yaklaşık üç saat sürdü.

Şanlıurfa başta olmak üzere Mardin'de yaşanan tarımsal sulamada ki enerji sorunun kesin olarak çözülmesi için görüş alış-verişinde bulunulduğu toplantıda önemli yaptırımların karara alınması beklendiği öğrenilirken, Bakan Faruk Çelik'in Urfa ve Mardin'de ki enerji sorunu çözümü için yarın ki Bakanlar kurulu toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na aktaracağı ifade edildi. 
Öte yandan DEDAŞ'ın çiftçilere  sayaç takmaları için verdiği sürenin yarın sona ereceği saatlerde yapılan bu toplantıda önemli kararların alınıp Çiftçilere paylaşması bekleniliyor. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2016, 22:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195