Title of a News Article

İl Başkanı Bakanın programını açıkladı

Beyazgül ’den Bakan Çelik’in gelişi Öncesi açıklama

İl Başkanı Bakanın programını açıkladı
banner206

Beyazgül ’den Bakan Çelik’in gelişi Öncesi açıklama

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı  Faruk Çelik’in Şanlıurfa’ya gelişi öncesinde  bir basın toplantısı düzenleyerek  üç günlük program ve yapılacak olan temaslarla ilgili bilgi verdi.  Konuşmasına  Diyarbakır’ın Çınar İlçesinde Emniyet Lojmanlarına yapılan saldırıyı kınayarak başlayan İl Başkanı  Beyazgül ‘  bu hain saldırıyı yapanları  kınıyor ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah Rahmet diliyorum dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül  1 Kasım 2015 yılında yapılan Milletvekili seçimlerinde Şanlıurfa halkı AK Partiye büyük güç verdiğini ifade ederek  açıklamasını sürdürdü.  Seçimlerde elde edilen başarıdan söz eden Beyazgül  ‘ 1 Kasım seçimlerinde takım kaptan olarak Bakanımız Faruk Çelik 1. Sırada yer almış ve çok sistemli bir çalışma yaparak 12 Milletvekilinden 9 Milletvekilini çıkarmamızda çok büyük etkisi olmuştu elde edilen bu başarıdan sonra sayın Başbakanımız yeni kabinede Faruk Çelik beyi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan yapmıştır. Bu  Bakanlık Urfa için bir fırsattır  Tarım kenti Şanlıurfa’ya Tarım Bakanlığının verilmesi çok ama çok önemlidir. Elbette her Bakanlık önemlidir. Ancak  Faruk Çelik’in Tarım Bakanı olması Şanlıurfa’nın önümüzdeki 4 yıl içerisinde çok büyük ilerlemeler kaydetmesine vesile olacaktır. 4 yıllık süreç içerisinde Tarım Bakanlığının Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in çok büyük katkısıyla önemli hizmetleri Şanlıurfa’mıza ve bölgeye getireceğini hep beraber inşallah görme imkânına sahip olacağız. ‘dedi.

BAKANIN PROĞRAMI YOĞUN

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av.Zeynel Abidin Beyazgül   bu akşam Şanlıurfa’ya gelmesi planlanan Bakan Çelik’in 3 gün boyunca önemli toplantı ve temaslarının olacağını söyledi.

İşte Bakan Faruk Çelik’in 3 günlük Şanlıurfa programı şöyle:

14 Ocak 2016 Perşembe günü akşam saatlerinde Şanlıurfa ya gelecek olan Bakan Faruk Çelik Cuma günü programlarına başlayacak. Cuma sabah bürokratlarla koordinasyon toplantısına katılacak olan Bakan Çelik öğleden sonra GAPTEM’ de gerçekleştirilen programa devam edecek. Cuma Akşama kadar sürecek toplantıya Bakanlık bürokratları, Üniversiteler, STK ve sektörün temsilcileri katılacak. Cumartesi günü yine sabah toplantısı aynı salonda devam edecek. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Ortak Akıl toplantısına yine bürokratlar ve temsilciler katılacak. Bakan Faruk Çelik öğleden sonra Başbakan yardımcısı Tuğrul Türkeş ile birlikte Mahmut Mirkelam tesisinin açılışına katılacak akşam ise bir nikâh törenine katılarak nikâh şahitliğini yapacak. Akşam saat 21.00’de Televizyonların ortak canlı yayınına katılacak. Pazar günü sabah saatlerinde GAPTEM’de çiftçilerle buluşacak olan Bakan Çelik Şanlıurfa İli Ortak Akıl toplantısına yine bürokratlar ve STK temsilcileriyle birlikte olacak. Akşam bir Otelde Tarımsal Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu tarafından düzenlenen IPARD 2. Programının lamsan toplantısına katılacak olan Bakan Faruk Çelik Pazar gecesi Şanlıurfa’dan ayrılacaktır dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195