Title of a News Article

İl Başkanı Beyazgül'den STK ziyareti

.

İl Başkanı Beyazgül'den STK ziyareti
banner206
 Beyazgül Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını Ziyaret Etti.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odasını ziyaret etti.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası Başkanı İbrahim Halil Akman ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Beyazgül yönetim kurulu üyeleri ile çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu. Geçtiğimiz Mayıs ayında göreve gelen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası Başkanına hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptığı açıklamada şunlara değindi. “ Yeni yönetim bir müddet önce bizlere teşekkür etmişlerdi. Demokrasi nöbetleri nedeni ile biz hayırlı olsuna gelemedik. Bugün hem görüş hem fikir alışverişinde bulunmak hem de kendilerine hayırlı olsun demek için ziyaretlerine geldik dedi.”

 

Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Halil Akman İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve yönetim kurulu üyelerinin odalarına yaptığı ziyarette şunları söyledi. “ İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerinin bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendileri teşekkür ederim. Buraya kadar gelip bizleri onure ettikleri için ayrıca şahıslarına yürekten teşekkür ediyorum dedi.”

 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195