Title of a News Article

İlçe adaylarına karar verildi...

İlçe adaylarına karar verildi...
banner206
Şanlıurfa'da gözler Ak Partinin ilçe adaylarına çevrilirken alt komisyon aday olacak isimler üzerinde çalışmalarını tamamladı. 

Mart 2019 seçimleri öncesi günler öncesinden BŞB adayının belirlendiği Şanlıurfa'da şimdi kimlerin ilçe Belediye Başkan adayı olacağı sorusuna cevap aranıyor. 

En fazla Aday adayının olduğu iller arasında yer alan Şanlıurfa olunca Ak Parti genel merkezi büyük sıkıntılar yaşadı. Ak Parti genel merkezini sık sık aşındıran Aday adaylarından dolayı yerel yönetimler birimi artık ilçe adaylarının açıklanmasını daha çok isteyen taraf oldu. Günler öncesinden ilçe Başkan adayları konusunda görüşlerini üst komisyona sunan Yerel yönetimler birimi ve yetkilileri en çok Şanlıurfa aday adaylarından dolayı bir an önce isimlerin açıklanmasını istiyorlar. 
Yerel yönetimler, teşkilat ve seçim işleri Başkanlığınca hazırlanan ilçe adayları belirleme raporları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. Son MKYK toplantısında Şanlıurfa'nın ilçe adaylarını bizzat kendisi tarafından açıklanacağını ifade eden Erdoğan'ın önümüzde ki günlerde Ak Parti genel merkezine gelerek ilçe Belediye Başkan adaylarının son şeklini vermesi ve ardından parça parça açıklaması bekleniliyor. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195