Title of a News Article

İYİ ADAYLAR ACEM DERNEĞİNDE

İYİ ADAYLAR ACEM DERNEĞİNDE
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa il Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı ve üç merkez ilçe Belediye Başkan adayları Acem Aşiretine konuk oldular.

31 Mart seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Reşat Dağ, Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Demirkan, ve  Haliliye ilçe  Başkanı Bülent Mermer, il Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı ile birlikte Kentin tanınmış Aşiretlerinden olan Acem aşireti Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğine gelerek projelerini paylaştılar ve görüş alış verişinde bulundular. İYİ Parti Şanlıurfa il Başkanı Çakmaklı," Bize güven ve destek olmanızı istiyoruz"dedi.

Haliliye ilçe Başkan adayı Reşat Dağ burada yaptığı açıklama" vebali ağıt bir görev üstlendik. Bizim niyetimiz hizmete açığız. İsrafı önleyeceğiz. 90 günde bir yaptığımız hizmetleri kamuoyuna paylaşacağız. Belediyenin gelir giderini açıklayacağız. Randevusuz kapım açık olacak. Doğmamış çocuğun hakkını kimseye yedirmeyeceğim,  Kentin Çarpık kentleşme, trafik, ve işsizlik sorunu var" dedi. Dağ, İYİ Parti adaylarına şans verilmesini istedi.

Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Demirkan da bir konuşma yaparak partisine destek istedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195