Title of a News Article

KADEM'e yakışır bir isim...

KADEM'e yakışır bir isim...
banner206
Şanlıurfa'da, Kadın Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliği'ne saygın ve tanınan bir isim atandı.

Harran Üniversitesi'nde eğitim görevlisi olan Dilşah Öztürkmen, Kadın Demokrasi Derneği Şanlıurfa İl Temsilciliği'ne asaleten atandı. Uzun yıllar bu oluşum çatısı altında görev yapan ve AK Parti MKYK üyesi seçilen Vildan Polat'tan boşalan KADEM Urfa temsilciliği'ne asaleten atanan eğitimci Dilşah Öztürkmen, layık görülen bu görevi bizzat KADEM Genel Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu'dan tarafından devraldığı öğrenildi...




Önümüzdeki günlerde Temsilcilik belgesini KADEM Genel Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu'dan alması planlanan Öztürkmen, 'burada kaldığımız yerden devam edeceğiz, ilk günkü heyecan ve azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz, kadınlarımıza olan değerimizi kaybetmeden onların bu hayatta herşeye eşit bir şekilde sahip olduklarını ifade etmeye ve onların gücü olmaya devam edeceğiz. Bu kutsal görevi tevdi eden KADEM Genel Başkanımız Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu'na teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım."

Şanlıurfa'da birçok kesim tarafından yakinen tanınan Eğitimci Dilşah Öztürkmen'in temsilci olarak atanması takdirle karşılandı. 

Öztürkmen, evli ve 3 çocuk annesi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2019, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195