Title of a News Article

Kandemir'in ardından...

Kandemir'in ardından...
banner206
 Teşkilat Başkanı Kandemir’in Urfa Ziyaretinden Geriye Kalanlar 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/Teşkilat Başkanı- İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir çeşitli temaslar ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Antep’ten Şanlıurfa’ya karayoluyla gelen Kandemir İlk Olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’la görüştü. Başkan Yıldız’ın makamında teşkilatlarla ilgili bir süre sohbet eden Kandemir daha sonra  il Yönetim Kurulu üyeleri ve Şanlıurfa Milletvekilleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. İl Yönetim Kurulu üyelerinin hepsiyle birebir tanışan Kandemir yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir İl Yönetim Kuruluyla görüşmesinin ardından İlçe Başkanlarıyla da bir toplantı gerçekleştirdi. İlçelerin durumu hakkında bilgi alan Kandemir İlçe Başkanlarıyla çeşitli görüş alışverişinde bulundu.

Teşkilat Başkanı son olarak AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve Yönetimiyle de görüşmelerinin ardından Şanlıurfa’dan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2018, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142