Title of a News Article

Karaköprü'ye yeni yollar kazandırıldı...

.

Karaköprü'ye yeni yollar kazandırıldı...
banner206

Bülten: Karaköprü'de yeni yollar açılıyor.(GÖRÜ


KARAKÖPRÜ’DE YENİ YOLLAR AÇILIYOR 

Karaköprü Belediyesi, vatandaşların daha rahat ulaşımlarını sağlamak adına ilçenin değişik bölgelerinde yol açma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Açılan yeni yollar anında kilitli parke taşı ile döşeniyor.

Karaköprü’yü yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için durmadan çalışan Belediye ekipleri, hızla büyüyen ve gelişen ilçede, eksik görülen her bölgede yol açma çalışması yapıyor. Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçeye bağlı Atakent ve Narlıkuyu mahallelerinde yol sorununu bir bir çözüyor. Geçtiğimiz hafta Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalara başlanan Akbayır Mahallesi TOKİ Basın sitesinde çalışmalar bitme aşamasına geldi.

Karaköprü Belediyesinin çalışmalarından memnun olduğunu belirten Karaköprü’lüler, Belediye Başkanı Metin Baydilli başta olmak üzere tüm çalışma ekibine teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyüyen ve gelişen ilçede her gün yeni yolların açıldığını söyledi.

Yolların medeniyet olduğunu ifade eden Başkan Baydilli; “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu ve rahatlığı bizim için çok önemlidir. Ekiplerimizin ilçe genelinde başlatmış olduğu çalışmalarla Karaköprü’müz daha da güzelleşecektir. İlçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm ekip olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195